Autosedačka Aton 5, Classic Beige, Béžová

Pátá generace úspěšné dětské autosedačky od narození do 18 měsíců | do 13 kg | výška: 45–87 cm
Číst dále
 Prodej ukončen
Zánovní zboží – krátce použité zboží, plně funkční, záruka 21 m

Popis stavu: Vystavený kus z prodejny - poškrábáné madlo na přenášení

Děťátko v ní nebrečí a je vždycky v bezpečí
Autosedačka Aton 5 navazuje na své předchůdce, jako je např. autosedačka Aton 2, která zvítězila v testu autosedaček organizace Stiftung Warentest ve skupině 0+ a připojuje se tak k úspěšné sérii autosedaček Aton.

Superman, který odrazí každičký náraz
U všech autosedaček CYBEX je hlavní prioritou bezpečnost. Autosedačka Aton 5 je proto vybavena systémem lineární ochrany proti bočnímu nárazu (L.S.P. System), který absorbuje sílu bočního nárazu v kombinaci s energii pohlcujícími materiály. První náraz při nehodě je přenášen systémem lineární ochrany při bočním nárazu a jeho vysouvacími protektory a následně je pohlcen skořepinou autosedačky. Flexibilní materiál a konstrukce dětské autosedačky absorbují síly nárazu a odvádějí je pryč od dítěte.

Autosedačka má extrémně dlouhou použitelnost, a to díky nastavitelné opěrce hlavy s 8 výškovými pozicemi a integrovaným vedením pásů. To je další z prvků optimální ochrany při bočním nárazu. Výška systému pásů se automaticky nastavuje v závislosti na výšce opěrky hlavy, díky čemuž je pracné vyvlékání a navlékání pásů minulostí. Nová funkce poskytuje ideální úhel sezení a zajišťuje, že jsou hlava, krk a hrudník malých dětí perfektně zarovnané. Znatelně se tím snižuje riziko zadušení při přepadnutí hlavy dítěte dopředu. Měkce polstrovanou sedací vložku, připevněnou k opěrce hlavy, lze délkově a výškově nastavit.

Váš křehký andílek bude vždy v bezpečí
Aton 5
nabízí vyjímatelnou novorozeneckou vložkou, která zaručuje téměř zcela plochou pozici pro předčasně narozené a velmi malé děti. Napomáhá snižovat riziko přepadnutí hlavy miminka dopředu během spánku, což by mohlo vést k vážným dýchacím problémům. Pro poskytnutí většího prostoru rostoucímu dítěti je dobré vložku později vyjmout, a to, jakmile dítě vyroste nad 60 cm.

Na autosedačce určitě oceníte i integrovanou XXL sklápěcí sluneční stříšku se 4 různými nastaveními, která dává vzniknout dokonalé dětské autosedačce pro předčasně narozené a velmi malé děti. Vašemu děťátku tak zajistí perfektní ochranu před sluncem s UPF50+.

Se stylově vyladěnou cestovní flotilou budete nepřehlédnutelní
Autosedačka Aton 5 má nejen atraktivní vzhled, ale je i natolik variabilní, že v kombinaci s kočárky CYBEX a kočárky ostatních značek lze autosedačky CYBEX jednoduše přeměnit na praktický cestovní systém. Pomocí jednoduchého adaptéru se všechny autosedačky CYBEX, společně s kočárky CYBEX Callisto, Onyx nebo Topaz dají lehce zkombinovat. Kompatibilní jsou také s ostatními značkami kočárků, včetně Bugaboo, Baby Jogger, Mamas & Papas atd. CYBEX tak poskytuje lehké, flexibilní a úsporné cestovní řešení pro život ve městě nebo na cestách, nabízející rodičům nový rozměr mobility.

Rozměry (V x Š x H)
39 x 43 x 64 cm

Váha výrobku
4,8 kg

Základnu pro autosedačku Aton Base 2 nebo Aton Base 2-Fix je nutné zakoupit samostatně.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU