Autosedačka Baby-Safe Plus SHR II, Moonlight Blue

Bezpečnost a pohodlí od prvního dne Od narození - 13 měsíců | 0 - 13 kg
Číst dále
 Prodej ukončen

BABY-SAFE PLUS SHR II je chytré a jednoduché řešení jak propojit pokročilé bezpečnostní prvky, jako je inovativní ochrana proti bočnímu nárazu, a systém snadného upínání jednou rukou.

Patentovaná technologie polohy vleže pro bezpečí a pohodlí

Víme, jak je náročné rozhodnout o nejbezpečnější poloze vleže pro novorozence během cestování autem. Vzhledem k tomu, že svaly novorozence nejsou ještě úplně vyvinuty, poloha vleže je lepší, zatímco poloha více vsedě je bezpečnější v případě nárazu. BABY-SAFE PLUS SHR II je vybavena naší patentovanou technologií polohy vleže, která vám poskytne jednoduché řešení – přizpůsobením hlavové opěrky umožníte nastavení polohy vleže.

Naprosté pohodlí a bezpečí

BABY-SAFE PLUS SHR II spojuje pokročilé bezpečnostní prvky s útulným prostředím pro vaše dítě. Díky měkce polstrovaným plným bočnicím je vaše dítě plně chráněno, zatímco inovativní technologie D-SIP® zajišťuje špičkovou ochranu v případě bočního nárazu.

Více možností pro snadné používání

BABY-SAFE PLUS SHR II je pohodlná a snadno použitelná, může se jednoduše instalovat ve vozidle na naší BABY-SAFE ISOFIX BASE nebo BABY-SAFE BELTED BASE. Navíc díky integrovaným adaptérům CLICK & GO® se může napojit na jakýkoliv kočárek Britax. Přepínání mezi základnou a kočárkem ještě nikdy nebylo tak snadné – jednoduše zmáčkněte tlačítko, které se nachází na rukojeti kočárku, odpojte dětskou autosedačku a zvedněte ji.

Poutání

  • Na základnu

Ve chvíli, kdy vaše dítě tvrdě spí a je třeba jej buď nerušeně z auta vyndat, nebo do auta posadit, oceníte naší základnu pro autosedačku. Zatímco základna je upevněna v autě, můžete snadno připevnit nebo odpojit dětskou autosedačku jedním jednoduchým cvaknutím, bez potíží a aniž byste rušili své dítě. Zkontrolujte náš seznam vozidel nebo FIT FINDER® na stránce základny výrobku a ujistěte se, že základna dětské autosedačky je kompatibilní s vaším autem.

  • Připoutaná

Tuto dětskou autosedačku lze v autě nainstalovat s 3bodovým bezpečnostním pásem. Tato možnost je praktická, pokud autosedačku přesouváte do různých aut, které nemusí mít kotevní body ISOFIX. Vodítka bezpečnostních pásů autosedačky vám pomohou sedačku správně upevnit. Než si koupíte autosedačku, nahlédněte do návodu k obsluze vozidla, vyhledejte vhodné polohy vsedě a požádejte místního prodejce o zkušební instalaci ve vašem autě (vyžádejte si zaměstnance proškoleného společností Britax Römer).

  • Schváleno k použití v letadlech

Když dojde na leteckou dopravu, naše autosedačky a dětská nosítka poskytnou vašemu dítěti veškerou ochranu a pohodlí na cestu. Před nástupem do letadla se svým dítětem si v našem seznamu autosedaček schválených k použití v letadlech ověřte, zda je vaše autosedačka certifikována pro leteckou dopravu. Některé z našich autosedaček jsou schváleny pro připevnění bezpečnostním pásem letadla, zatímco jiné mohou vyžadovat sadu pro instalaci v letadle. Pro více informací se prosím obraťte na leteckou společnost.

Rozměry (V x Š x H)

  • 57 x 44 x 65 cm

Váha výrobku

  • 4.7 kg
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU