Autosedačka iZi Modular i-Size, Black Cab

iZi go Moudlar je první sedačkou Besafe od 0 – 12 měsíců, která splňuje nové nařízení i-Size UN R 129.
Číst dále
 Prodej ukončen
Zánovní zboží – krátce použité zboží, plně funkční, záruka 21 m

Popis stavu: Vystavené zboží z prodejny - drobné kosmetické vady

Autosedačka BeSafe iZi Modular je určena dětem od cca 6 měsíců do 4 let. Používá se v kombinaci s isofixovou základnou a vyhovuje nové evropské normě UN R-129 (i-Size). Autosedačku lze použit po i proti směru jízdy za použití stejné základny. Isofixovou základnu lze prodloužit a vytvořit tak více prostoru pro nohy dítěte.  Díky tomu lze v autosedačce převážet děti až do 4 let (105 cm) v pozici proti směru jízdy.

Snadná instalace
Autosedačka BeSafe iZi Modular i-Size se snadno nainstaluje do automobilu pomocí isofixové základny iZi Modular i-Size. Jednoduše nacvaknete autosedačku na základnu a můžete vyrazit. Základna obsahuje barevné indikátory značící správné přichycení. Autosedačku můžete na základně použít po nebo proti směru jízdy.

BeSafe iZi Modular

Pohodlí pro dítě
Autosedačka BeSafe iZi Modular i-Size roste s Vaším dítětem. Jak dítě roste, můžete nastavit výšku opěrky hlavičky a spolu s ní se automaticky posouvají i pásy. Magnety pod potahem pomáhají udržet pásy na místě, když umísťujete dítě do autosedačky. Autosedačku lze polohovat do několika různých pozic.

Nekompromisní bezpečí
Autosedačka BeSafe iZi Modular i-Size byla oceněna v mnohých nezávislých testech a splňuje všechna kritéria normy UN R129 pro boční náraz. Tzv. SIP+ modul, který se umisťuje na bok autosedačky ještě více zvyšuje ochranu v případě bočního nárazu.

BeSafe iZi Modular

Vlastnosti
Extra ochrana v případě bočního nárazu s modulem SIP+
Proti směru jízdy: 61 – 105 cm
Po směru jízdy: 88 – 105 cm
Pro děti od 6 měsíců do cca 4 let
Maximální váha dítěte: 18 kg
Uchycení: pomocí isofixové základny (prodává se samostatně)
Schváleno dle normy UN r 129 (i-Size)
              
 

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU