Autosedačka BABY-SAFE 5Z

Jedním z oceněných výrobků je BABY-SAFE 5Z, nejlehčí polohovatelná autosedačka pro miminka. Tento produkt získal ocenění Red Dot Design Award, jednu z nejprestižnějších designových soutěží na světě. Autosedačka BABY-SAFE 5Z nejen splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy, ale také nabízí pohodlí a esteticky přitažlivý design.

BABY SAFE 5Z

Kočárek SMILE 5Z

Dalším oceněným výrobkem je kočárek SMILE 5Z, který se vyznačuje pohodlím a všestranností. Tento kočárek obdržel ocenění Red Dot Design Award za svůj inovativní design a praktické funkce. Díky odpruženým kolům, ochranné stříšce s UV ochranou a prostornému košíku na nákupy je kočárek SMILE 5Z oblíbenou volbou rodičů.

smile. 5Z

Autosedačka DUALFIX (M) PLUS

DUALFIX (M) PLUS je třetím oceněným výrobkem. Jedná se o otočnou autosedačku s plnou 360° rotací, která nabízí maximální flexibilitu a snadné usazování dítěte do auta. Tento produkt získal uznání za svou inovativní konstrukci a bezpečnostní prvky, jako jsou nastavitelné polohy a hluboké ochranné bočnice.

DUALFIX M PLUS

iF DESIGN Award

V neposlední řadě je oceněním potěšující i pro výrobek BABY-SAFE 5Z, který obdržel iF DESIGN Award. Toto ocenění je známé po celém světě a potvrzuje excelenci designu výrobku. BABY-SAFE 5Z je funkční a zároveň vizuálně atraktivní autosedačka, která si zaslouží toto uznání.

Ocenění, která tyto čtyři výrobky získaly, jsou důkazem jejich výjimečnosti a vynikajícího výkonu. Jsme hrdí, že můžeme nabízet tyto výrobky našim zákazníkům a přispívat tak k jejich bezpečnosti a pohodlí při cestování