Pořiďte si domů arzenál vodních hraček, se kterými bude večerní koupačka tou nejoblíbenější částí dne. V dnešním článku vám představíme hračky do vany, které obměkčí i toho největšího suchomilce.

Vodní malování

Máte doma malého kreativce? Nechte ho tvořit i ve vaně. Speciální barvičky do vody jsou něco mezi voskovkou a křídou, kreslí na suché i mokré povrchy a co je hlavní – dají se jednoduše smýt rukou nebo houbičkou, takže koupelna to zvládne bez újmy. Pořídit můžete malou startovací sadu po třech barvách nebo velký set do vany s houbičkou i úložnou síťkou.

Krotitelé proudů

Super zážitek slibují i hračky, které čerpají vodu z vany a dělají s ní psí kusy. Jsou to různé kohoutky, fontány a podobná udělátka, která děti vydrží dlouhé minuty pozorovat a hlavně se skvěle zabaví s neposedným proudem vody. Pro ty nejmenší se hodí vodní oblouk s barevnými květy, které dítě jemně kropí vodou. Pokud chcete vsadit na jistotu, kupte kouzelný kohoutek, který se pyšní oceněním HRAČKA ROKU 2017. Spoustu srandy si užijete ale i s bláznivou fontánou nebo s ponorkou a důmyslnou vodní stanicí. I když se všechny tyto hračky hodí pro nejmenší děti, máme vyzkoušené, že se u nich vyřádí i děti předškolního věku.

Minisprcha

Veďte dítě k samostatnosti a nechte ho, ať se naučí sprchovat úplně samo. Pořiďte mu do koupelny dětskou minisprchu. Je to sice taková hračka nehračka, ale když právě s takovými si děti hrají úplně nejraději. Oni totiž tu hru na dospěláky děsně milují. A vy budete mít časem zase o starost míň.

Basketball

Když se dá ve vaně malovat, tak proč by se tam nedal hrát třeba basket? Vybavte se soupravou na vodní basketbal, která obsahuje košík s praktickými přísavkami a tři míčky. V koupelně pak můžete uspořádat třeba rodinný basketbalový turnaj.

Nezapomeňte na kachničku

Kachnička je koupelnový evergreen. Nemusíte ale zůstat jen u obyčejné žluté gumové klasiky. Zábavnější alternativou je kreativní plavací kachna na baterky, jejíž součástí je i patnáct pirátských doplňků (včetně funkčního vodního děla), které může dítě podle libosti kombinovat a vyzdobit si tak kachničku každý den jinak. Už asi tušíte, že tahle netradiční hračka do vany výborně rozvíjí dětskou fantazii a trénuje jemnou motoriku.

Náš tip: Vyrážíte na návštěvu ke známým a lámete si hlavu s tím, čím obdarovat jejich dítko? Právě hračky do vany jsou zajímavým a neotřelým dárkem. A na rozdíl od těch “suchozemských” hraček je jen malá pravděpodobnost, že přinesete něco, co už doma mají.

Pořád nevíte kterou? Kompletní nabídku hraček do vany najdete tady >>

Kromě hraček do vany si váš poklad zaslouží i pár naučných hraček. Pokud vás toto téma zajímá, mrkněte na náš předchozí článek, který jsme věnovali právě jim.


Zdroj fotografií: Depositphotos.com