V těhotenství je velkou výhodou mít vedle sebe partnera, na kterého se můžete spolehnout.  Někoho, kdo se o vás bude starat, usnadní vám péči o miminko a bude s vámi u jeho prvních soust i krůčků. O vaši rodinu se skvěle postará česká, rodinná značka Zopa. 

Veškeré produkty vyvíjí už více než 10 let ve spolupráci s českými rodiči. Čerpá z jejich zkušeností, reaguje na jejich požadavky. Díky tomu nabízí praktické, funkční a kvalitní zboží za dostupnou cenu. Svůj vysněný kočárek, bezpečnou autosedačku, ale také jídelní židličku nebo oblíbenou hračku si z širokého portfolia vybere podle svých možností každý. 

Od těhotenství do školky společně se Zopou

Bezpečnost na prvním místě

Autosedačka SpinfixKde jinde klást na bezpečnost větší důraz než u autosedaček. Proto všechny modely Zopa splňují přísné evropské normy. Navíc jsou navržené tak, aby jejich užívání bylo pro rodiče i děti, co nejpohodlnější.

Příkladem je autosedačka SPINFIX. Je určená pro děti od narození do přibližně 3,5 let a dá se otáčet o 360°. Díky tomu mohou děti až do 3,5 let jezdit proti směru jízdy. Navíc si rodiče díky nástupní poloze mohou snadno zkontrolovat, zda správně zapli a utáhli bezpečnostní pásy.

Praktické je pak příslušenství do auta jako zpětné zrcátko, které umožní kontrolovat, co dítě v sedačce dělá, nebo letní prodyšná podložka, která zvyšuje pohodlí dětí na cestách. 


Základ výbavičky - kočárek Kočárek Evoque

Ať už hledáte kombinovaný kočárek, který vydrží dítěti až do školky, nebo sporťák či golfáč, Zopa myslí na všechny. Kromě praktických vychytávek jako je snadné skládání a ovládání a kvalitní kola, můžete vybírat i z velmi povedených designů. Novinkou je využívání ekokůže, která kočárkům dodává eleganci. Koukněte na model EVOQUE.

Zopa myslí i na maminky

Pokud bychom měli zmínit jednu věc, která by neměla chybět v poporodní výbavičce pro maminku, byla by to odsávačka mateřského mléka. Tento malý pomocník dokáže ulevit od mnoha problémů jako je zánět prsu, spuštění laktace nebo odsávání nadbytečného mléka. Je dobré ji mít po ruce. Nejeden čerstvý tatínek pro ni běžel uprostřed noci do nonstop lékárny :-)

Aby dětem lépe chutnalo 

Zavádění prvních příkrmů bude mnohem jednodušší v polohovatelné židličce IVOLIA. Ta je nezbytná, když malý strávník ještě sám nesedí. Motivátorem k jídlu pak dokáže být veselé bambusové nádobí.

Pro radostný smích

Rostoucí tříkolka CitiTrikeZákladem všech her se stane izolační, protiskluzová podložka PLAY. Svým materiálem usnaďnuje dětem první pokusy o lezení. A navíc se velmi snadno udržuje čistá.

Větším rošťákům už omezený prostor podložky nebude stačit. I pro ně má Zopa něco v rukávu. Naučí je držet rovnováhu a ukáže jim, jaká je to zábava nechat se svézt třeba na odrážedle s tichými koly ZOOTER nebo tříkolce CITI TRIKE.


Co na tuto značku říkáte? Znali jste ji nebo je pro vás novinkou? Těšíme se na vaše názory.