Hračky do bazénu k létu zkrátka patří. A je úplně jedno, jestli váš prcek tráví čas v privátním minibazénku na balkoně, nebo jestli o prázdninách skotačí v dětském brouzdališti na veřejném koupališti. Dnes vám představíme top 5 bazénových hraček, se kterými u vašich zlatíček jistojistě zabodujete.

Námořnická flotila

Lodičky jsou tutovka. Plují si jen tak po vodní hladině a doufají, že nepřijde vlna. No a když přijde, tak je to o to větší zábava. Lodičky můžete vyrobit z materiálů “co dům dal”, složit je z papíru nebo pořídit tyhle koupací loďky. A pokud budete v bazénu spolu s kamarády, můžete dát třeba námořnické závody.

Káč, káč

Stará dobrá kachnička nadělá spoustu parády i v bazénu. Ale nenechte se zmást, nemusí to skončit jen u tradiční žluté kačenky. Pořiďte si do bazénu kačenky s kloboukem, rockerskou kačenku nebo nadupanou kreativní kachničku od Yookidoo. A pokud toužíte mít překachničkováno, doporučujeme set 20 kachniček.

Balónové hrátky

Vodní pólo, vybíjená nebo freestyle s balónem. To všechno můžete vy a váš prcek v bazénu zažít, pokud sáhnete po nafukovacím míči do vody. Starší děti při hře s balónem snadno navážou kontakt s ostatními dětmi v bazénu a vy si tak budete moct na chvíli odfrknout.

Podmořský svět

Nevyšlo vám to letos k moři? Nevadí, vytvořte si podvodní svět v bazénu. Pořiďte si nějaké ty gumové mořské potvůrky a rybky do vody. Můžete s nimi jen tak brázdit klidné bazénové vody nebo popusťte uzdu fantazii a zahrajt s nimi vašemu dítku podmořské divadlo. Inspirací vám může být třeba známý film Hledá se Nemo.

Přelívačka

Nevěřili byste, co dokážou obyčejné kelímky. Často totiž ty nejobyčejnější hračky bývají ty nejlepší. Přelévejte s prckem vodu z jednoho kelímku do druhého nebo si navzájem polévejte různé části těla. Uvidíte, že to bude zábava na dlouhou dobu.

Tak tohle je našich pět nejoblíbenějších hraček do bazénu. Vy jich u nás ale můžete najít ještě mnohem víc. Prohlédněte si je v kategorii Hračky do vody.

Náš tip: Pokud se chystáte do veřejného bazénu, hračky si raději označte lihovým fixem nějakou rozpoznatelnou značkou. Jedině tak se k vám vaše hračky vždycky vrátí.

Pokud se chystáte na premiéru výletu na veřejné koupaliště, přečtěte si článek Poprvé: Ve veřejném bazénu. Věnujte v létě také pozornost správnému zastínění vašeho dítka. Nechte si od nás poradit jak vybrat tu nejlepší clonu na kočárek.


Zdroj obrázku: Depositphotos.com