Dřevěné kousátko, Berså - Stig L

479 Kč

Momentálně nedostupné

Tento výrobek je součástí kolekce, kterou vytvořila značka Elodie ve spolupráci s jedním z nejznámějších a nejuznávanějších skandinávských návrhářů všech dob – Stigem Lindbergem. Kolekce je zdobená ikonickými zelenými listy vzoru "Berså".

Kousátko může být nepostradatelnou pomůckou pro zklidnění dásní vašeho dítěte, když se začnou prořezávat první zoubky. Kojenci mají tendenci objevovat svět ožužláváním. Nabídnout jim bezpečnou variantu dokonalé velikosti tak vůbec není špatný nápad. Dřevěná kousátka značky Elodie jsou přirozeně antibakteriální, neštěpí se a jsou netoxická. Tento kroužek je vyrobený z broušeného dřeva bez použití olejů nebo povrchových úprav. Malá roztomilá ouška z tenkého bavlněného mušelínu budou stimulovat malé prstíky k uchopování a hraní. Použití kousátka s ohebnými díly, jako jsou zaječí ouška, podporuje ranou koordinaci rukou s očima dítěte během hraní. Testováno a schváleno dle evropské bezpečnostní normy EN-71.

Žádné škodlivé látky
Kousátko je certifikováno v souladu s požadavky systému Oeko-Tex Standard 100. Certifikace zaručuje, že použité materiály neobsahují žádné škodlivé nebo alergenní látky.

Zklidňuje svědivé dásně
S příchodem prvních zoubků mohou dásně vašeho dítěte bolet a svědět. Kousátko je speciálně navržené na kousání a může pomoci částečně zmírnit bolest.

Dokonalá velikost
Průměr kousátka je 6 cm, což je ideální velikost do drobných ručiček. Délka včetně oušek je 16 cm.

Podporuje koordinaci rukou s očima
Použití kousátka s ohebnými díly, jako jsou zaječí ouška, podporuje ranou koordinaci rukou s očima dítěte během hraní.

Testovaná bezpečnost
Testováno a schváleno dle evropské bezpečnostní normy EN-71.

Materiály : Tkanina: 100% Bavlna | Prsten: 100% Dřevo
Certifikace : EN-71, Oeko Tex 100
Rozměry : Výška prstenu: 5,5 cm | Celková výška: 16 cm

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU