Fusak Bunker fleece Reluxury, Silvercreek

Fusak Bunker můžete využívat v průběhu celého roku, aniž by v něm dítěti bylo horko nebo zima. Skládá se totiž ze dvou samostatných vrstev, z vnější vrstvy a vnitřní vrstvy, která v zimě zahřeje a v létě výborně odvádí pot.
Číst dále
 Prodej ukončen

Snadné využití fusaku po celý rok, aniž by Vašemu děťátku byla zima či horko. Vyroben ze dvou samostatných vrstev: vnější vrstva s výšivkou; vnitřní vrstva, která v zimě zahřeje a  v létě výborně odvádí pot.

Snadno se přizpůsobí tvaru hluboké korbičky kočárku, sportovní sedačce a i v autosedačce kategorii 0+. Fusak Lodger Bunker má otvory na pětibodové pásy, fusak proto můžete používat, aniž byste ohrozili bezpečí svého dítěte. Navíc provléknutí pásů fusakem pomáhá udržet fusak v sedačce sportovního kočárku.

Fusak Bunker díky propracovanému zapínání bez problémů přizpůsobíte miminkům i tříletým dětem.

Vlastnosti: 

  • hřeje a dobře izoluje teplo
  • lehčí a příjemnější než vlna
  • nedráždí jemnou dětskou pokožku
  • rychle schnoucí fleece materiál

Fusak Lodger Bunker bude i po vyprání měkký a hřejivý. Bunker rozhodně nemusíte nosit do čistírny, můžete ho prát v pračce, pouze nesmíte přidávat aviváž, která se stejně nemá přidávat při praní pro miminka. Fusak Lodger Bunker sušte rozložený, můžete jej ale i pověsit na prádelní šňůru nebo sušit v sušičce na šetrný program.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU