Fusak Priam/Mios KK, One Love

Originální Must Have kousek, který doladí váš kočárek!
Číst dále
 Prodej ukončen

Pro náročné rodiče s citem pro módu a osobitý styl

Supermodelka Karolina Kurková dokazuje, že i rodičovství se dá spojit se špičkovou módou. Díky jejímu ikonickému propojení s lifestylovou značkou CYBEX vznikla extravagantní kolekce dětského zboží, která se nese v duchu lásky. Karolina se totiž netají tím, že přijetí, porozumění, láska k dětem, k muži a k rodině jsou pro ni ty nejdůležitější věci na světě. Proto celou kolekci prostupuje designový, láskyplný polibek kombinovaný s odvážnou škálou barev. Stylové puntíky jí dodávají punc nadčasovosti a jsou symbolem vrtošivé hravosti. Tato oslňující kolekce nabízí kromě kočárku a autosedačky také řadu praktických doplňků, mezi něž patří i tento stylový fusak.

Andílek v teple, maminka v klidu a může se jet!

Pokud nemáte rádi sychravé a chladné období roku, tento skvostný kousek v extravagantních barevných kombinacích váš pochmurný den zvesela prozáří. Fusak je nejen atraktivní, ale i nadmíru praktický. Je vyroben ze snadno udržovatelných voděodolných materiálů a s příjemným fleecem uvnitř. Vaše děťátko tak bude v teple a dokonale chráněné před nápory zimy, větru a deště. Plastová vložka uvnitř navíc zabrání znečištění od jeho botiček.

Milovníkům hravé extravagance i ochrany přírody

Kolekce CYBEX by Karolina Kurkova má dalších pár plusových bodů navíc. Vznikla totiž z části za použití recyklovaných vláken REPREVE®. To jsou vlákna, která využívají materiál z recyklovaných PET láhví a CYBEX se díky tomu řadí mezi značky, jimž záleží na ochraně životního prostředí. Tím skutečně kráčí ve stopách svého sloganu CYBEX – pro rodiče zítřka.

Přednosti fusaku v kostce

•  Originální design limitované edice
•  Extravagantní barevné kombinace
•  Pohodlná a příjemná fleecová podšívka
•  Voděodolné materiály
•  Plastová vložka proti znečištění

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU