Good Gout BIO Italské těstovinové hvězdičky 250g

GOOD GOUT
Sušené semolinové těstoviny s rajčaty a špenátem. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce.
Číst dále
Akční cena 79 Kč
31,60 Kč / 100 g
Cena za posledních 30 dní: 99 Kč 20  
Původně: 99 Kč 20

Skladem – ihned k odeslání

V Good Gout jsme o tom přesvědčeni od prvního dne: na našem talíři se odehrává budoucnost planety! Malé bio italské těstoviny: žádné podivné přísady, žádné konzervanty, žádné bla bla. S našimi malými těstovinami se stanete michelinským šéfkuchařem svého dítěte! Chcete-li ozdobit tyto malé těstoviny, nechte svoji kreativitě volnost a vložte do očí svého dítěte hvězdy! Nepřidávejte sůl, ale spíše pokapejte olejem (nejlépe olivovým) či přidejte lahodnou domácí kaši ze sezónní zeleniny nebo zeleninové pyré od Good Gout. A v mžiku je jídlo připravené.

Sušené semolinové těstoviny s rajčaty a špenátem. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce.

Složení: Bezbarvé těstoviny (50 % z obsahu): 99,9 % bio krupice z tvrdé PŠENICE (LEPEK), vitamín B1. Červené těstoviny (25 % z obsahu): 96,9 % bio krupice z tvrdé PŠENICE (LEPEK), 3 % bio sušených rajčat, vitamín B1. Zelené těstoviny (25 % z obsahu): 98,4 % bio krupice z tvrdé PŠENICE (LEPEK), 1,5 % bio sušeného špenátu, vitamín B1. Všechny tři barvy mohou obsahovat stopy SÓJI. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM. Obsahuje lepek.

Výživové údaje na 100 g: energie 670 kJ / 158 kcal, tuk 0,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 33 g, z toho cukry 2 g, vláknina 1,7 g, bílkoviny 5,6 g, thiamin (vitamín B1) 0,31 g.

Tipy pro přípravu: Vařte 1 lžíci těstovin (v závislosti na chuti a věku vašeho dítěte) v nesolené vroucí vodě po dobu 11 minut, poté sceďte.

Skladování: Před otevřením skladujte mimo dosah tepla a vlhkosti. Po otevření kartonovou krabičku zavřete malým jazýčkem v horní části krabičky a poté ji chraňte před teplem a vlhkostí.

Upozornění: Nepřidávejte sůl do vody na vaření těchto malých těstovin ani do hotového pokrmu, který nabídnete svému dítěti. Podávejte dítěti pouze pokud sedí samo na vysoké židli, pokud je již zvyklé jíst chléb a pokrmy, malé kousky a pokud už má 2 zuby. Rovněž je bezpodmínečně nutné, aby vaše dítě sedělo ve vzpřímené poloze a během jídla zůstávalo pod neustálým dohledem dospělého.

Proč jsou tyto malé těstoviny tak dobré?

Protože jsou perfektně přizpůsobené potřebám vašeho dítěte: extrémně jednoduchý seznam ingrediencí a jemná struktura v ústech, abyste mohli pokračovat ve společném objevování, abyste ochutnali a taky si snadno poradili i s malými kousky!

Protože naše krupice z tvrdé pšenice a zelenina jsou nejen 100% bio, ale také 100% italské. Žádná ze složek v tomto receptu nebyla samozřejmě během šlechtění nebo kultivace zneužívána GMO, pesticidy nebo jinými chemickými hnojivy.

A taky protože náš obal obsahuje pouze lepenku a 0 % plastu: je tedy 100% recyklovatelný! Vhoďte do žlutého koše a máte hotovo.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU