Good Gout BIO Rýžový dezert s broskví a malinou (4x85 g) 4x85g

GOOD GOUT
Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Ovocno-obilný příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Pasterizováno. Bez lepku.
Číst dále
 Prodej ukončen

Naším posláním je vyhovět potřebám mrňousků, ať se děje cokoli! Pokud pro něj není kravská bílkovina nebo lepek to pravé, máme pro něj dezert šitý na míru. Navíc s pěknou porcí ovoce – broskví, malinou, oblíbeným banánem a kapkou svěží citronové šťávy. Krátký seznam ingrediencí zaručuje, že se v chutích neztratí. Mňam!

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Ovocný příkrm s rýžovým nápojem pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Pasterizováno.

Složení: 39,9 % bio broskve, 30 % bio rýžového nápoje (voda, bio rýže), 13 % bio malina, 12 % bio banán, 5 % bio rýžová mouka, koncentrát šťávy z bio citronů. Bez lepku.
 
Výživové údaje na 100 g: energie 325 kJ / 77 kcal, tuk 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 17 g, z toho cukry 11 g, vláknina 0,8 g, bílkoviny 1,1 g, sůl 0,02 g, sodík 0,01 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách). Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Skladování: Skladujte při běžné pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.

Upozornění: Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a skladování.

Potravina pro zvláštní výživu.

Dodavatel: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 4x85 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Španělsku.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU