Hand&Foot otisky s rámečkem, White

VANILLA COPENHAGEN
Sada otisků rukou a nohou s rámem obrazu
Číst dále
1 049 Kč

Skladem – ihned k odeslání

Sada otisků rukou a nohou s rámem obrazu

Měkká lehká hlína suchá na vzduchu - Bez škodlivých materiálů

Obsahuje:
Rámeček na obraz, dvě netoxické lehčené hlíny suché na vzduchu, dřevěný váleček, dvě oboustranné pásky.

Uchovejte si vzpomínky na výjimečné chvíle svého miminka s rámem obrazu Vanilla Copenhagen. V našem rámci je prostor pro fotografie dítěte vedle otisku jeho malé ruky nebo otisků nohou.

Rám: Bílý
Podklad: Šedý
Velikost rámu: 23,5 x 40 x 2 cm
Velikost obrázku: 10 x 15 cm

Kompletní sada se vším, co potřebujete k tomu, abyste si mohli doma udělat otisk dětské nožičky nebo ručičky! Výsledkem je trvalá a krásná vzpomínka, ideální pro váš domov nebo jako dárek.

Pokyny: Uchovávejte tašku zavřenou až do použití. Změkčete hlínu hnětením po dobu dvou až tří minut, nebo dokud nebude měkká a všechny vzduchové bubliny zmizí. Aby se hlína nelepila na povrch, doporučuje se položit ji na plastovou fólii ze sáčku. Hlínu vyválejte dřevěným válečkem na tloušťku cca. 6 mm pro přizpůsobení rámu. Jemně zatlačte dětskou ručičku nebo nohu do hlíny a udělejte otisk. Po zhotovení otisku je třeba odříznout přebytečnou hlínu, aby otisk zapadl do rámu. Umístěte otisk z hlíny na plastovou fólii a nechte ji uschnout na vzduchu na rovném povrchu. Otisk necháme 2 dny zaschnout na chladném místě. Poté hlínu obraťte a nechte doschnout další den. Když je hlína suchá, lze otisk umístit do rámu.

Upozornění: Uchovávejte výrobek mimo zdroje tepla. Pouze na ozdobu. Tento výrobek není určen ke hře pro děti.
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU