Hluboká korba Priam Lux Carry Cot KK, One Love

Okouzlující, svůdný design, který nikoho nenechá chladným!   Od narození do 9 kg / 6 měsíců
Číst dále
 Prodej ukončen

Milovníkům hravé extravagance i ochrany přírody

Supermodelka Karolina Kurková přináší oslňující kolekci CYBEX by KAROLINA KURKOVA, která se nese v duchu lásky. Lásky k lidem i k přírodě. Ostatně, láska se zrcadlí ve veškeré Karolinině tvorbě, stejně jako její módní cítění. A to se odráží na jejím nezaměnitelném rukopisu. Celou tuto limitovanou edici prostupuje designový, láskyplný polibek, kombinovaný s odvážnou škálou barev. Stylové puntíky jí dodávají punc nadčasovosti a jsou symbolem vrtošivé hravosti. „Přijetí, porozumění a láska jsou pro mě to nejdůležitější. Bez lásky nemůžeme fungovat. Já například nemohu žít bez lásky ke svým dětem, svému muži a ke své rodině,“ prohlašuje Karolina.

Mimochodem, kolekce CYBEX by KAROLINA KURKOVA z části vznikla za použití recyklovaných vláken REPREVE®. Tato vlákna využívají materiál z recyklovaných PET láhví a CYBEX se díky tomu řadí mezi značky, kterým záleží na ochraně životního prostředí. Tím naplňuje i odkaz svého sloganu CYBEX – pro rodiče zítřka.

Ohromí vás štědrostí prostoru

Představte si tu útulnost a pohodlí pro vašeho malého andílka! Hluboká korba ke kočárku CYBEX Priam je vhodná pro děti od narození minimálně do 6 měsíců a pyšní se dostatkem místa, což děťátku zajistí přímo královské pohodlí! Korbička je určena pro použití na podvozcích CYBEX Priam, (přičemž podvozek není součástí korby).

Korbička Priam Lux Carry Cot KK je vybavena 3polohovou rozšiřitelnou XXL sluneční stříškou z velmi kvalitního a odolného materiálu, který vašemu zlatíčku zajistí maximální UPF50+ ochranu před sluncem. Díky přednímu prodloužení stříšky ho také chrání před větrem, chladem a deštěm. U stříšky nechybí ani magnetické rozepínací okénko s vnitřní síťkou pro větrání a dohled nad dítětem.

Není nad široký výhled a dokonalý přehled

U korbičky Priam Lux Carry Cot KK jistě oceníte panoramatické a střešní okno. Obě tato okna se dají snadno otvírat a zavírat. Jejich ochranná síťovina děťátku poskytuje nejen dostatek čerstvého vzduchu, ale i ten nejlepší výhled a vám dokonalý přehled! Standardním vybavením korbičky je také pláštěnka s větracím okénkem.

Váš andílek si bude vrnět blahem

Dokonalé pohodlí a zdravé prostředí korbičky vašemu miláčkovi zajistí extra měkká a prodyšná matrace z paměťové pěny a interiér ze 100% bavlny. Vnitřek kočárku i potahy se dají odepnout a vyprat v pračce při 30° C.

Pro snadné nasazování a sundávání korbičky z podvozku slouží paměťová tlačítka. Korbičku tak lehce zvednete a přemístíte pomocí úchopového madla, umístěného ve stříšce. Madlo je potaženo velmi kvalitní imitací kůže a je velmi příjemné na dotek. Pokud korbičku někam odložíte, malé nožičky zabrání jejímu ušpinění. Součástí korbičky je také nánožník s dostatečně vysokým zastíněním boudičky, který děťátko bezpečně ochrání před rozmary počasí.

Přednosti korbičky v kostce

•  Autorský design
•  Dostatek prostoru
•  Panoramatické a střešní okno
•  Integrované madlo k přenášení
•  Roztahovací XXL sluneční stříška s UPF50+
•  Prodyšná matrace
•  Interiér ze 100% bavlny
•  Nánožník s vysokým zastíněním
•  Paměťová tlačítka

Vnější rozměry (d × š × v – včetně stříšky)
86 × 46 × 62 cm

Vnitřní rozměry (d × š × v)
78 × 32 × 20 cm

Váha výrobku
4,9 kg

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU