Houpačka s melodií Audrey 0m+, do 9kg

 Prodej ukončen
Rozbalené zboží – nové zboží, které bylo rozbaleno a vyzkoušeno, záruka 24 m

Popis stavu: Poškozený obal nebo bez obalu

Houpačka s melodií Audrey 0m+, do 9kg, 2017

Maximální pohodlí kdykoliv a kdekoliv s houpačkou Audrey značky Ingenuity. Super kompaktní houpačka, která v sobě zachovává všechny nejdůležitější funkce velké houpačky. Tato lehká houpačka je vybavena množstvím funkcí včetně polohování sedací části do 2 poloh, hrazdičkou s 2 plyšovými hračkami, která se dá jednoduše odstranit pro snadný přístup k děťátku a technologií, která umocňuje uklidňující zážitek děťátka. Navrženo s ohledem na rodičovství. 

Technologie TrueSpeed™ je technologií snímání hmotnosti, která udržuje všech šest rychlosti houpání konzistentními, i když je dítě trošku těžší.

Konstrukce rámu Slimfold™ zajišťuje snadné skládání pro snadné přenášení a šetření úložného prostoru.

Získejte pro sebe několik volných okamžiků díky časovači, který lze nastavit na 30, 45 nebo 60 minut. Uklidněte děťátko 8 melodiemi, z nichž všechny mají možnost nastavení hlasitosti.

Houpačka je zabalena do dokonalých jemných růžových textilií pro vaši malou princeznu. A i když se vám přihodí nějaká malá nehoda, tak opěrku hlavy a textilie sedací části můžete jednoduše vyprat v pračce. Vylepšená bezpečnost s 5-bodovým pásy a protiskluzovými nožičkami
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU