Hra na schovávanou tučňák, Lou-Lou

 Prodej ukončen

Plyšová edukační hračka "Peek a Boo" TUČŇÁK LOU-LOU

Je nejen roztomilou plyšovou hračku, která se stane oblíbeným kamarádem, má však mnohem hlubší význam, a to v sobě integrovanou hru, která pozitivně působí na emoční rozvoj a rozumové schopnosti malého dítěte.

"Peek-a-Boo" neboli "hra na schovávanou" je elementarní hra, pomocí které se děti učí principu stálosti objektu. Hra pozitivně působí na rozumové schopnosti i emoční rozvoj. Učí dítě tomu, že i když objekt aktuálně nevidí (např. má-li zavřené oči/věc je schovaná za rohem), neznamená to, že objekt přestal existovat. Pochopení principu stálosti je významným milníkem a stavebním kamenem pro další rozumový vývoj kojence. Výzkumem této problematiky se zabýval známý psycholog Jean Piaget, který prokázal, že dítě je dostačně rozumově vyspělé až mezi 8-9 měsícem života - ne dříve, aby princip stálosti objektu pochopilo.

  • hračka má uvnitř v oblasti očiček a konců křídel umístěné magnetky, pomocí kterých je možné zakrýt její očička. Dávat tak možnost simulovat stavy "nevidím tě"/"vidím tě".
  • vyrobena z kvalitních materiálů - velmi jemného plyše, příjemného na dotek.

Určeno dětem: 0m+.

Orientační rozměry: cca 19cm výška.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU