Kendamil Organické/BIO kojenecké mléko 3, Bio 3 800g

Mléčná výživa pro malé děti (vhodné od ukončeného 12. měsíce do 36. měsíce věku dítěte)
Číst dále
 Prodej ukončen

Kendamil Organické/BIO kojenecké mléko 3 800g

Mléčná výživa pro malé děti (vhodné od ukončeného 12. měsíce do 36. měsíce věku dítěte)

Mléka Kendamil jsou vyráběna ve Velké Británii v oblasti národního parku Lake District, který je znám svou panenskou přírodou a nekonečnými jezery. Uprostřed této přírody žijí na pastvinách krávy, které produkují to nejlepší plnotučné mléko, které dodává mléku Kendamil tak nezaměnitelnou chuť, potřebné vitamíny a živiny

Mléko Kendamil poskytuje novorozencům veškeré nutriční výhody kravského mléka a přirozeně obsahuje vysoké hladiny vápníku a bílkovin a zároveň obsahuje 22 prospěšných aminokyselin potřebných pro zdravý organismus.

Kendamil obsahuje také esenciální vitamíny a minerály stejně jako probiotické GOS a esenciální mastné kyseliny Omega 3 a 6.

PROČ ZVOLIT BIO/ORGANICKÉ MLÉKO KENDAMIL?

Kendamilová řada kojeneckých, pokračovacích a batolecích receptur se blíží mateřské přírodě díky obsahu plnotučného mléka. Mají přirozenější a sladší chuť a jsou vyráběny podle tradičních receptur. Ještě důležitější je, že obsahují méně přísad a rostlinných olejů než konkurenční vzorce vyrobené z odstředěného mléka. Zároveň neobsahují palmový olej, přidaný rybí tuk.

Výhody Kendamil BIO/organického plnotučného mléka:

• 100% BIO/ORGANIC
• Z BIO/ORGANIC plnotučného mléka
• Bez palmového oleje, rybího tuku a GMO
• Přirozená vůně mléka a lahodná chuť
• S minimem alergenů
• Poskytuje 13 základních vitamínů
• Poskytuje řadu vitamínů B
• Přidaná prebiotika GOS, které stimulují střevní mikroflóru a podporují růst prospěšných bakterií ve střevě, díky čemuž napomáhají k normální funkci imunitnímu systému.
• Obsahuje cholin a vitamín B
• Obsahuje biotin, také známý jako vitamin H
• Poskytuje 12 nejdůležitějších minerálů.
• Poskytuje esenciální mastné kyseliny, které se přirozeně vyskytují v plnotučném mléce.
• Všechny organické farmy musí splňovat nejpřísnější nařízení organizace Red Tractor, která dohlíží na chov zemědělských zvířat a pěstování surovin

Organické plnotučné kojenecké mléko = méně rostlinného oleje, který je častou příčinou poruchy trávení a zácpy u miminek. Vyhýbá se procesu výroby sušeného mléčného prášku, který vytváří látku plnou oxidovaných cholesterolu a neurotoxických aminokyselin. Všechny krávy produkující mléko Kendamil jsou chovány formou grass feeding což zvyšuje procento Omega-3 v mléce. Táto látka pomáhá snížení výskytu ekzému, astmatu a senné rýmy. Komplexní cukry podporují dobré střevní bakterie, klíč k normálním imunním a gastrointestinálním systémům.

Složení: organické plnotučné mléko, organické odstředěné mléko, organická laktóza (z mléka), organické rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), kalcium fosfát, laktát vápenatý, hydroxid draselný, vitamín C, citrát vápenatý, uhličitan draselný, pyrofosfát železitý, síran zinečnatý, vitamín E, niacin, kys. pantothenová, síran měďnatý, vitamín A, thiamin, vitamín B6, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, riboflavin (vitamín B2), vitamín K, jodid draselný, vitamín D, biotin, vitamín B12 Alergeny jsou vyznačeny tučně.

Skladujte na chladném a suchém místě mezi 5°-20°C. Baleno v ochranné atmosféře. Minimální trvanlivost viz. dno plechovky. Spotřebujte do 4 týdnů po otevření.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU