Kendamil Organická/BIO vícezrná kaše 150g

KENDAMIL
Kendamil bio/organická vícezrnná kaše pro děti od ukončeného 7. měsíce věku dítěte, (150g instantní kaše v prášku)
Číst dále
 Prodej ukončen
Kendamil Organická/BIO vícezrnná kaše 150g

Kendamil bio/organická vícezrnná kaše pro děti od ukončeného 7. měsíce věku dítěte, (150g instantní kaše v prášku)

Dětská bio/organická cereální kaše Kendamil je ideální pro děti, které přecházejí z mateřského mléka na běžnou pevnou stravu. Je nutričně vyvážená a obohacená o vitamíny a minerály důležité pro přirozený vývoj dítěte od sedmi měsíců věku výš. Obsahuje pouze vybrané a kvalitní obiloviny. Chutnou dětskou snídani vytvoříte tak, že do sypké kaše vmícháte teplé mléko Kendamil (viz Návod na přípravu). Takto vzniklá kaše dítě nasytí a dodá mu potřebné živiny. Podle toho, jakou konzistenci má vaše dítě raději, můžete připravit řidší nebo hustší kaši.

Proč si vybrat dětskou bio/organickou vícezrnnou kaši Kendamil?

• Neobsahuje umělá barviva, ani konzervační látky jako veškerá kojenecká a dětská výživa dle zákona
• Je vhodná i pro vegetariány

Návod na přípravu

1. krok: Do 6 polévkových lžic teplého kojeneckého mléka (které pro dítě běžně užíváte) přidejte 2,5 lžíce práškové kaše (1 lžíce je cca 6 g).

2. krok: Směs promíchejte a nechte vychladnout. Před podáváním zkontrolujte teplotu. (Přechod z mateřského mléka na běžnou pevnou stravu by měl být přirozený a přizpůsobený vývoji a potřebám dítěte. Tento návod proto berte pouze jako doporučení.)

Produkt obsahuje směs bio/organické mouky (celozrnné ovesné, rýžové, celozrnné pšeničné, kukuřičné, celozrnné jáhlové, celozrnné ječmenné, celozrnné špaldové, celozrnné žitné) a bio/organické ovesné vločky. Je obohacen o vitamin B1 (thiamín).

Složení

Mouka (celozrnná OVESNÁ 25 %, rýžová 12 %, celozrnná PŠENIČNÁ 9,5 %, kukuřičná 9 %, celozrnná jáhlová 9 %, celozrnná JEČMEN- NÁ 5,2 %, celozrnná ŠPALDOVÁ 3,2 %, celozrnná ŽITNÁ 2,1 %, jemné OVESNÉ vločky 25 %, thiamín (vitamin B1). (Alergeny jsou označeny VELKÝM písmem. Může obsahovat MLÉKO. Thiamín není organického/BIO původu). Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Nutriční hodnoty

• Jedna porce je 15 g + 90 ml běžného dětského mléka. Obsah soli je daný obsahem sodíku v surovinách. Nutriční hodnoty vycházejí z hodnot mateřského mléka.

Upozornění

Potravina pro zvláštní výživu – obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce věku dítěte. Potravina je součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Kojení je nejlepší výživou. Zavedení doplňkové výživy konzultujte s pediatrem nebo osobou kvalifikovanou v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě. Pro zdraví dítěte je důležité vždy dodržovat správné dávkování, postup přípravy a skladování dle pokynů výrobce. Již od prvních zoubků věnujte pozornost pravidelné péči o zubní hygienu vašeho děťátka

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě bez zápachů. Baleno150ge v ochranné atmosféře. Spotřebujte do 4 týdnů od otevření.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU