Kočárek Seed Papilio Black, Cognac/Black

Dánský design v kombinaci se skvělou funkčností 6 měsíců - 3 let | 17 kg od narození s hlubokou korbou, kojeneckou vložkou nebo dětskou autosedačkou (dostupné samostatně)
Číst dále
 Prodej ukončen

Kočárek SEED PAPILIO v sobě snoubí maximální mobilitu, kvalitu a stylový design. Je to ideální společník pro rodiče a děti díky svému ultra-plochému skládacímu mechanismu a měkké kokonové sedací části. Byl navržen jedním z předních dánských průmyslových návrhářů a jeho konstrukce v sobě spojuje čistotu, funkčnost a dlouhověkost.

Ultra-ploché složení s výškou pouhých 22 cm pro snadné skladování

Během prvních pár let života vašeho dítěte bude kočárek vaším stálým společníkem, ať už vyrazíte na procházku nebo na cestu autem. Zvláště u menších vozidel může být obtížné dostat do kufru všechny potřebné věci a kočárek k tomu. Kočárek SEED PAPILIO má jedinečný skládací systém – kola se lehce složí pod podvozek a výsledná výška je 22 cm – takže zabírá minimální prostor. To je nejen ideální pro menší automobily, ale také umožňuje uložení kočárku v šatně nebo v úzké chodbě.

Pohodlné kokonové sedátko

U kojenců a batolat má ergonomická poloha při ležení a sezení zásadní význam. Vzhledem k tomu, že kosterní soustava dětí se neustále vyvíjí, potřebuje vaše dítě maximální možnou podporu. Sedací část na našem kočárku SEED PAPILIO umožňuje jemné polohování zad vašeho dítěte ve vzpřímené i sklopené poloze. Díky elastickému žerzejovému materiálu, který je šitý na míru organicky tvarovanými švy, je vaše dítě chráněno bez ohledu na věk či hmotnost, podobně jako v kokonu.

Vynikající design

Jednoduchost formy a funkčnosti SEED PAPILIO, vytvořená ve spolupráci s předním světovým designérem z Dánska, symbolizuje dánský design. Čisté linie a zaměření na vysoce kvalitní materiály vytvářejí nadčasový design, který přiláká pozornost ostatních, ať jste kdekoli.

Podvozek složený (včetně kol) (V x Š x H)

  • 22 x 58 x 83 cm

Váha výrobku

  • 13,5 kg

Maximální nosnost

  • 23 kg

Maximální nosnost košíku

  • 5 kg

Výška rukojeti

  • 99 – 102 cm

Hmotnost podvozku a koleček

  • 11,80 kg

Maximální hmotnost dítěte

  • 17 kg
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU