Lahev Medical+ 330ml

LOVI
Jediná lahev, která povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání.
Číst dále
199 Kč

Skladem – ihned k odeslání

Jediná lahev, která povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání. Obsahuje dynamickou silikonovou savičku LOVI, která při krmení modifikuje svůj tvar (prodlužuje se). Povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení, stimuluje místa, která se podílí na rozvoji mluvy a pozitivně ovlivňuje správný vývoj celé dutiny ústní.

Obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik dětské koliky. Speciálně profilovaný tvar lahve umožňuje správný způsob držení. V průběhu krmení se tak lahev pohybuje shodně s rytmem a silou sání dítěte. Lahev obsahuje elastický těsnící disk, který vytvoří z lahve praktický zásobník na uchovávání pokrmu a víčko/hrníček s odměrkou. Dynamická koncovka savičky vyrobená z tenčí vrstvy silikonu, prodlužuje se jako matčina bradavka. Tvrdá, široká, tvarovaná základna vyrobená z hrubší vrstvy silikonu vyžaduje správné přiložení rtů jako při kojení. Kanálky v savičce kopírují laktační kanálky v prsu, regulují průtok a tlak mléka v savičce. Odvzdušňovací systém „SUPER VENT” zabraňuje vzniku podtlaku, minimalizuje vznik dětské koliky.

Profilovaný tvar usnadňuje správné držení lahve a umožňuje tak pohybovat se v dlani v souladu s rytmem sání dítěte. Zásobník na mléko - obsahuje elastický těsnící disk, díky kterému lahev slouží jako těsná nádoba na převážení a uchovávání pokrmu. Hrníček s odměrkou je bezpečnou, alternativní formou podávání tekutin pro novorozence a kojence. Nenarušuje sací reflex dítěte.

Lahve LOVI získaly řadu ocenění konečných spotřebitelů.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU