Lahev skleněná, Botanic 150ml

LOVI
Nová lehká lahev o objemu 150 ml z kolekce BOTANIC je vyrobena z odolného borokřemičitého skla.
Číst dále
269 Kč

Na objednávku – termín upřesníme

Lahev disponuje dynamickou silikonovou savičkou LOVI, díky které povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení a nenarušuje tak sací reflex miminka. Minimalistický design představuje nejnovější trendy a barvy. Lahev neobsahuje BPA.

Jediná lahev, která povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání. Obsahuje dynamickou silikonovou savičku LOVI, která při krmení modifikuje svůj tvar (prodlužuje se). Povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení, stimuluje místa, která se podílí na rozvoji mluvy a pozitivně ovlivňuje správný vývoj celé dutiny ústní. Speciálně profilovaný tvar lahve umožňuje správný způsob držení. V průběhu krmení se tak láhev pohybuje shodně s rytmem a silou sání dítěte. Lahev obsahuje elastický těsnící disk, který vytvoří z lahve praktický zásobník na uchovávání pokrmu a víčko/hrníček s odměrkou.

VÝHODY LAHVE s dynamickou savičkou LOVI:

Je vyrobena z nejkvalitnějšího, velmi lehkého borokřemičitého skla bez postranního švu, které je bezpečné pro dítě. Obsahuje inovovaný odvzdušňovací systém. Je bezpečná při kombinaci s kojením:

• Ochrana přirozeného sacího reflexu
• Zachování přirozeného rytmu sání dítěte
• Aktivní práce svalů rtů a jazyka jako při kojení
• Koordinace sání, polykání a dýchání jako při kojení

Diamond Glass - lehké sklo bez postranního švu, velmi odolné proti poškození, velmi dobře snáší vysoké teploty při sterilizaci. Dynamická koncovka savičky vyrobená z tenčí vrstvy silikonu, prodlužuje se jako matčina bradavka. Tvrdá, široká, tvarovaná základna vyrobená z hrubší vrstvy silikonu vyžaduje správné přiložení rtů jako při kojení. Kanálky v savičce kopírují laktační kanálky v prsu, regulují průtok a tlak mléka v savičce. Odvzdušňovací systém „SUPER VENT” zabraňuje vzniku podtlaku, minimalizuje vznik dětské koliky. Zásobník na mléko - obsahuje elastický těsnící disk, díky kterému láhev slouží jako těsná nádoba na převážení a uchovávání pokrmu. Hrníček s odměrkou je bezpečnou, alternativní formou podávání tekutin pro novorozence a kojence. Nenarušuje sací reflex dítěte.

Objem: 150 ml

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU