Letní set na kočárek Xplory, Lemon Stripe

Letní sada doplňků Stokke Xplory ochrání vaše dítě před slunečními paprsky a udrží dítě v chladu i v teplém počasí.
Číst dále
 Prodej ukončen

Většina z nás má ráda sluníčko a po dlouhé zimě se na něj těší. Sluneční paprsky pomáhají udržovat dobrou náladu a našemu tělu dodávají tolik potřebnou energii nebo např. vitamín D, který se tvoří v kůži právě díky nim. Sluneční záření však v dnešní době přináší také mnohá rizika. Mějte na paměti, že dětské tělo reguluje svojí teplotu v jiných úrovních, než je tomu u dospělích. Pokud je vám nesnesitelně horko, vaše dítě se s velkou pravděpodobností bude cítit mnohem hůře.

Letní sada Stokke Xplory má zadní a boční strany síťované, což napomáhá proudění vzduchu skrz kočárek a kolem dítěte. Sluneční clona a stříška nabízí ochranný faktor SPS 50, který chrání před UVA i UVB paprsky.

Teplo si obvykle spojujeme s pohodlím, spokojeností a radostí. Ale ditě v teple nemusí nezbytně znamenat spokojené dítě. Otevřením boční ventilace stříšky a přidáním zadní ventilace pomůžete dítěti cítit se v horkých letních dech pohodlně a komfortně. Přirozeně vám doporučujeme chránit dítě před slunečními paprsky kdykoliv je to možné.

Součástí letní sady Stokke Xplory je i froté vložka do kočárku. Froté vložka kočárku pomohá ochlazovat dítě. Nejdříve absorbuje vlhkost a poté ji nechá odpařit.

Obsah balení

  • Sluneční stříška se síťovanými stranami a zadním stranou
  • Přední kryt na sportovní sezení či hluboké lůžko
  • Zadní kryt sportovního sezení
  • Froté vložka do kočárku
×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU