Liip Smart Monitor

Inteligentní náramek, který vám pomůže pečovat o vaše dítě. Vítěz ceny KIND + JUGEND za nejlepší inovaci roku 2019.
Číst dále
 Prodej ukončen

Liip Smart Monitor je revoluční řešení. Jemný inteligentní náramek, který vám pomůže v klidu si užívat vaše dítě. Umožní sledovat tři nejdůležitější životní funkce dítěte – puls, kyslík v krvi a teplotu – v reálném čase. Když je potřeba se postarat o své dítě, odesílá upozornění do vašeho smartphonu. Je připojeno k aplikaci Liip Care dostupné na telefonu nebo tabletu. Toto malé zařízení, které se pohodlně připíná na kotník nebo zápěstí dítěte, bylo navrženo tak, aby umožnilo rodičům sledovat nejdůležitější životní funkce dítěte doma. To dává rodičům možnost okamžitě reagovat na jakékoli rušivé změny, a dává pocit bezpečí, který tolik potřebují v prvních letech života svého dítěte.Výstrahy a protokoly byly vyvinuty pediatry. Měření se provádí pomocí zcela bezpečního elektromagnetického záření.

Liip Smart Monitor se může použít od novorozenců do věku 7 let, protože lze nosit jak na kotníku, tak na zápěstí. Díky třem velikostem náramků bude plnit svou funkci také u velmi malých dětí narozených dříve.Náramek je vyroben z hypoalergenních materiálů, které chrání pokožku vašeho dítěte.

Nejdůležitější vlastnosti inteligentního monitoru Liip:
 Přístup k údajům o nejdůležitějších životních funkciích dítěte doma.
• Měření jsou k dispozici v reálném čase přímo na vašem smartphonu / tabletu.
• Upozornění na telefonu/tabletu – pohodlí a schopnost rychlejší reakce.
• Jednoduchost a minimalismus – jedno zařízení, které měří všechny 3 základní funkce. 
• Větší pohodlí pro rodiče – méně nočních probuzení, kontrola teploty bez probuzení dítěte, přesná rozhodnutí založená na datech, ne hádání. Liip Smart Monitor

Certifikáty a zabezpečení: Liip Smart Monitor je certifikován CE (vyrábí se v Evropě), splňuje všechny bezpečnostní normy a normy pro výrobky pro kojence a děti.

Liip Smart Monitor byl klinicky testován na 398 kojencích a dětech a dosahuje výsledku 98% shody se zařízeními používanými v nemocnicích k měření základních životních funkcí mladých pacientů. Byl vyvinut a testován ve spolupráci s dětskými odděleními.

Obsah prodejního balení:
• Zařízení používané k měření životních funkcí dítěte
• 3 pásky různých velikostí, které umožňují použití u dětí od narození do 7 let
• USB kabel
• Nabíječka
• Jehlu pro vypnutí / reset a restartování zařízení
• Uživatelský manuál

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU