Matrace Jenny Standard 120x30cm

Matrace Jenny Standard od značky Julius Zöllner ze studené pěny, vhodná pro alergiky.
Číst dále
 Prodej ukončen

Matrace Jenny patří do kolekce "Standard". Všechny matrace jsou vyrobeny v Německu.

- je vhodná pro alergiky

- matrace má snímatelný potah, který lze prát do 60oC na jemný cyklus

- jádro matrace je studená pěna

- vertikální větrání

- 35% bavlny, 65% polyesteru

Rozměry:

- Baby matrace Jenny 60 x 120 x 8 cm

Správné matrace pro zdravý spánek a vývoj páteře miminka, vyrábí už 50 let německá firma JULIUS ZÖLLNER. Jádra matrací od firmy Julius Zöllner jsou vyrobena z prodyšných materiálů: studená pěna, polyesterové netkané textilie a moderní distanční tkanina, která podporuje cirkulaci vzduchu. Tyto matrace jsou pravidelně testovány v Norimberku na znečišťující látky a nesou označení Öko-Tex. 

Matrace od firmy Julius Zöllner dá miminku dostatečnou potřebu pro jeho zdravý vývoj a pro jeho zdravé spaní. Matrace mají vertikální děrování, horizontální vzduchové kanály spletité pěny na dětské straně, díky tomu má Vaše dítě pohodlí, které zabraňuje deformaci páteře.

Za rizikový faktor pro syndrom náhlého úmrtí kojence jsou necirkulující matrace, které můžou plesnivět a tím jsou pro vaše miminko velmi nebezpečné.

Potahovaná látka na matraci je z Polycottonu, která je velmi dobře omyvatelná a hygienická. Jeho materiálové složení má dobré klimatické a teplotní vlastnosti. Potah je snímatelný a pratelný na 60 ° C. (Skládá se z 65% polyesteru a 35% bavlny)

Vysoce kvalitní suroviny a vysoký bod pružnosti mají studené pěny, které jsou z prvotřídního materiálu. Studená pěna je porézní a propustná pro vzduch tak, že je prodyšná a lehčí než jiné pěny. Kromě toho, že se vyznačují vysokou pevností, odolností a dlouhou životností. Studená pěna je šetrná k životnímu prostředí a speciálně pro alergiky.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU