Mléko růstové 3 Cross 900g

 Prodej ukončen

BABYBIO Kojenecké mléko 3 Croissance 900g

Od ukončeného 10. měsíce

Určeno pro zvláštní výživu dětí od ukončeného 10.měsíce do 3 let, výrobek ekologického zemědělstí. Babybio CROISSANCE (česky růst) se podílí na nutriční výchově dítěte v souladu s posledními poznatky v oblasti výživy kojenců. Jelikož v období mezi 10. měsícem a 3 roky má dítě specifické potřeby, pro které je kravské mléko nedostatečné, BABYBIO vyvinulo Babybio Croissance Bio Bifidus z mléka krav francouzského původu.

BIO strava od kolébky

Odstředěné mléko BABYBIO pochází od krav chovaných ve Francii. Jsou krmeny trávou nebo organickou pící a v souladu s organickými předpisy, preventivní léčba antibiotiky je zakázána. Ekologické zemědělství je šetrné k životnímu prostředí, a pro budoucnost vašeho dítěte preferuje takový režim výroby, jako je používání přírodních hnojiv a střídání plodin. Bifidus: Bifidobacterium Probiotika jsou přirozeně přítomna ve střevní flóře kojeného dítěte. Studie ukázaly, že "živé bifidobakterie přítomné v potřebném množství, aby byly aktivní, podporují střevní flóru bohatou na bifidus. Výrobek dodává dítěti železo potřebné k vývoji imunitního systému a vápník ke stavbě kostí.

Složení

Kukuřičné maltodextriny, sušené odstředěné mléko, rostlinný za studena lisovaný olej (olejový slunečnicový, řepkový), laktóza, koncentrované mléčné minerály (vápník), minerály: chlorid hořečnatý, citrát sodný, mléčnan železnatý, hydroxid draselný, síran zinečnatý, jodid draselný, hořčík, seleničitan sodný, síran měďnatý, chlorid draselný, síran manganatý, vitamíny: vitamín C, přírodní vitamin E (D-alfa-tokoferol-acetát), niacin, kyselina pantothenová, vitamin A, riboflavin, vitamin B6, thiamin, kyselina listová, vitamin K1, biotin, vitamin D3, vitamin B 12, bifidobakterie (bifidobacteriumlactis) 0,05%.

Obsah: 900g

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU