Monitor dechu I

BABYSENSE 1 Monitor dechu je jedinečný bezpečnostní systém, který včas upozorní na dýchací potíže miminka.
Číst dále
 Prodej ukončen
Monitor dechu BABYSENSE 1 byl vyvinut jako levnější alternativa k dosud nejpoužívanějšímu monitoru dechu BABYSENSE II. Monitor dechu BABYSENSE, jako jediný výrobek na světě, splňuje ty nejnáročnější klinické zkoušky a je také registrován jako zdravotnická pomůcka.

Monitorem dechu BABYSENSE 1 výrobce sáhl po osvědčené a dokonale vyladěné technologii sledování nepravidelností dechu kojenců, avšak pro větší klientskou dostupnost a variabilitu výběru jej vybavil pouze jednou senzorovou podložkou. BABYSENSE 1 tedy představuje cenově dostupnější variantu klinicky testovaného monitoru dechu pro ty rodiče, kteří chtějí své dítě zabezpečit v jejich nejzranitelnějším období. Pro zajištění kontinuální bezpečnosti dítěte i v době, kdy už se začne v postýlce pohybovat, doporučuje výrobce zakoupit dodatečně druhou senzorovou podložku.


Podrobnosti:

Monitor dechu BABYSENSE 1 je mimořádně citlivý přístroj, který přes matraci postýlky sleduje v průběhu spánku dechové pohyby dítěte. Pokud z jakéhokoli důvodu není detekováno dýchání po dobu delší než 20 sekund, případně pokud se sníží počet dechů na méně než 10 dechů za minutu, je spuštěn akustický a světelný alarm. Rodiče jsou tak informováni o potenciální hrozbě ještě dříve, než skutečně nastane!

  • Kontrolní jednotka monitoru dechu BABYSENSE 1 je propojena se senzorovou podložkou, která je se umístěna mezi matrací a roštem dětské postýlky.
  • Monitor dechu BABYSENSE 1 je maximálně bezpečný, pasivní senzorový systém, bez přímého kontaktu s dítětem. Není nabíjen z elektrické sítě, k jeho provozu jsou zapotřebí pouze tužkové baterie. Přístroj dostatečně dopředu světelně signalizuje potřebu jejich výměny.
  • Monitor dechu Babysense 1 získal statut zdravotnické pomůcky třídy bezpečnosti IIb a jako jediný výrobek na světě prošel náročnými klinickými zkouškami.

  • Správné fungování monitoru dechu a senzorové podložky si můžete prověřit v autorizovaném servisním středisku. Po dobu přezkoušení Vám bude zdarma zapůjčen náhradní monitor.
  • Možnost dokoupení druhé senzorové podložky.
  • Snadná obsluha a atraktivní design.

  • Spotřeba energie: cca 1mA. Napájení 4x 1,5V AA bateriemi (nejsou součástí zařízení). Při běžném provozu přístroje vydrží až 6 měsíců.
  • Alarm: 85 dB (měřeno ve vzdálenosti 1 m od základní jednotky).
  • Díky rozměrům senzoru 270 x 440 mm je přístroj velmi kompaktní a lehce přenosný.

  • Nevyzařuje žádná radiofrekvenční záření, neruší se s ostatní elektronikou ve Vaší domácnosti.
  • Dvouletá záruční doba.


×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU