Multirelax Plyš, Col.684121

 Prodej ukončen

Využijete jej v období těhotenství, při kojení, ale i jako relaxační polštář pro miminko. Kojící polštář je plněn mikrokuličkami z polyesterových vláken, které se snadno přizpůsobí vašemu tělu a jsou bezftalátové. Kuličky jsou velmi malé, a proto se kojící polštář dobře tvaruje a tolik nešustí. jedná se o patentovaný produkt s multifunkčním použitím mikrokuličky z polyesterových vláken, které se snadno přizpůsobí vašemu tělu a jsou bezftalátové kuličky jsou velmi malé, a proto se kojící polštář dobře tvaruje a tolik nešustí povlak kojícího polštáře lze rozepnout praní v pračce na 30° splňuje přísné bezpečnostní normy, které jsou dokázány certifikáty TOXPROOF a SOFT TOUCH

Využití:

V období těhotenství můžete kojící polštář využít jako podporu rostoucího bříška při spaní nebo jen odpočinku na boku.

Kojením s kojícím polštářem Multirelax předcházíte zbytečným bolestem zad. Miminku zajišťuje pohodlné ležení a ulehčujete mu kojení.

Kojící polštář má kapsu, do které můžete, chcete-li kojit nebo na něm odpočívat, uschovat kojenecký pás. V případě, chcete-li do Multirelaxu miminko položit, jednoduše vyděláte kojenecký pás z horní kapsy, miminko položíte a sepnete bezpečnostními patenty. Výhodou je zajištění pomocí patentů a vy tam nemusíte mít strach, zda miminko v kojícím polštáře správně leží. Vytvořením hnízdečka se miminko cítí v bezpečí. Vzniklé hnízdečko mu připomíná bříško, ve kterém bylo 9 měsíců. Pomocí kuliček a kojeneckého pásu lze s kojícím polštářem Multirelax i polohovat. Miminko zafixované v kojícím polštáři Multirelax má hlavičku ve vyvýšené poloze oproti nožičkám a ulehčuje mu jeho dýchání. Kojenecký pás zabraňuje přetáčení.

Neposlední funkci využijete v období, kdy má dítě snahu samo sedět. Přetočením KP a kojeneckého pásu vytvoříte kalhotky, do kterých dítě zajistíte. Kojící polštář Multirelax tak slouží jako podpora jeho zádíček a také k vytvoření bezpečného a měkkého pásu kolem dítěte. Tímto se snižuje možnost spadnutí miminka na tvrdou podložku.

Rozměry: 75 x 58 cm

O značce Candide:

Candide je francouzská značka fungující na trhu s textilními výrobky pro děti již od roku 1948. Značka Candide je známá již po celém světě. Klade důraz na kvalitní materiály, využití a design produktu. Candide používá pro ověření kvality a bezpečnosti tyto certifikační společnosti: Sanitized, Öko-Tex Standard, HyCare®, HealthGuard®, Europur a Certipur

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU