Natahovací hudební hračka, Carley The Chameleon

Akční cena 510 Kč
Cena za posledních 30 dní: 729 Kč 30  
Původně: 729 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Natahovací hudební hračka – Carley the chameleon

Roztomilá natahovací hudební hračka ve tvaru chameleona Carleyho. Po jemném zatažení za  se rozezní uklidňující tóny ukolébavky.

Oblíbený rituál před spaním
Natahovací hudební chameleon pomáhá vytvořit rozpoznatelnou a uklidňující činnost před spaním. Vytvořte tak rituál, díky němuž se děťátko bude cítit bezpečně a spojí si tóny se spánkem, takže vždy když Carleyho uslyší hrát ukolébavku pochopí, že je čas spát. Hračku si můžete vzít s sebou i na noc strávenou jinde, zůstane tak rozpoznatelným prvkem před spaním. Chameleona Carleyho snadno připevníte k postýlce, autosedačce, kočárku atd. pomocí suchého zipu na nožkách hračky, takže Carley vypadá, jakoby lozil po předmětu na kterém je umístěn.
Hračka má měkkou výplň z recyklovaného polyesteru.

O organické bavlně
Příze v tomto výrobku je vyrobena z organické bavlny – tato volba byla učiněna s cílem snížit ekologickou stopu výrobku. Pěstováním organické bavlny lze snížit nebo eliminovat mnoho dopadů na životní prostředí spojených s produkcí bavlny.

O výplni z recyklovaného polyesteru
Výplň je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru z plastových lahví, které byly sebrány a vyčištěny, poté byly rozdrceny, znovu roztaveny a přeměněny na nová, recyklovaná vlákna. Plastové lahve tak dostávají nový život, místo aby skončily jako odpad

Vlastnosti:
Materiál: 80 % bavlna, 90 % polyester – recyklovaná výplň
Doporučený věk: 0 +
Rozměry:
Délka 7 cm
Šířka 20 cm
Výška 16 cm

Pokyny pro čištění: Otřete hadříkem

VAROVÁNÍ: Chraňte před ohněm

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU