Natahovací hudební hračka, Dragon

Akční cena 699 Kč
Cena za posledních 30 dní: 999 Kč 30  
Původně: 999 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Natahovací hudební hračka – Dragon

Roztomilá natahovací hudební hračka ve tvaru draka ze série Sebra Dragon Tales – příběhy o dracích a rytířích. Po jemném zatažení za dračí ocas se rozezní uklidňující tóny Bahmsovy ukolébavky.

Oblíbený rituál před spaním
Natahovací hudební dráček pomáhá vytvořit rozpoznatelnou a uklidňující činnost před spaním. Vytvořte tak dračí rituál, díky němuž se děťátko bude cítit bezpečně a spojí si tóny se spánkem, takže vždy když dráčka uslyší hrát ukolébavku pochopí, že je čas spát. Dráčka si můžete vzít s sebou i na noc strávenou jinde, zůstane tak rozpoznatelným prvkem před spaním. Snadno umístitelný na postýlku, kočárek, autosedačku atd. díky plastovému C háčku.
Hračka má měkkou výplň z recyklovaného polyesteru.

Na téma Dračí příběhy
Díky malým příběhům je dítě pozváno do skutečného dračího vesmíru. Dítě se zde setká s lesními draky, hradními draky, létajícími draky, hladovými draky a draky chrlícími oheň. Spolu s každým svým věrným rytířem draci prozkoumávají zasněžené vrcholky hor, pomalu tekoucí potoky, hluboká modrá lesní jezera a vybuchující sopky. Prožívají dobrodružství, navštěvují vesnice a hrady. Dračí příběhy jsou malé příběhy o přátelství, o tom, že spolu dokážeme žít i přes velké rozdíly, a o touze poznávat a objevovat nové kraje.

O výplni z recyklovaného polyesteru
Výplň je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru z plastových lahví, které byly sebrány a vyčištěny, poté byly rozdrceny, znovu roztaveny a přeměněny na nová, recyklovaná vlákna. Plastové lahve tak dostávají nový život, místo aby skončily jako odpad

Vlastnosti:
Materiál: 80 % bavlna, 20 % polyester – recyklovaná výplň
Doporučený věk: 0 +
Rozměry:
Délka 25 cm
Šířka 4 cm
Výška 13 cm

Pokyny pro čištění: Otřete hadříkem

VAROVÁNÍ: Chraňte před ohněm


  

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU