Organic Baby olej 145ml

MUSHIE
Organic Baby kosmetika od Mushie je vyrobena z důkladně vybraných přírodních organických složek se zklidňujícími a vyživujícími účinky.
Číst dále
500 Kč

Skladem – ihned k odeslání

Mushie Organic Baby olej 145ml

Organic Baby kosmetika od Mushie je vyrobena z důkladně vybraných přírodních organických složek se zklidňujícími a vyživujícími účinky. Vyrábíme ji přímo v Dánsku a její kvalitu dokazují i různé certifikáty – certifikát COSMOS ORGANIC od společnosti Ecocert Greenlife, certifikát Nordic Swan Ecolabel a také Asthma Allergy Nordic. Certifikáty jsou zárukou, že produkty jsou vyráběny z bezpečných přírodních složek, nejsou testovány na zvířatech, mají minimální riziko alergických reakcí a jsou proto vhodné pro každodenní použití již od narození. Mushie Baby kosmetika je bez jakékoli rušivé vůně.

Mushie Organic Baby olej s obsahem meruňkového oleje a oleje ze semen řepky má hedvábnou konzistenci a uklidňující a vyživující účinky. Zanechává dětskou pokožku dokonale hydratovanou. Mushie olej je ideální pro jemnou pomalou relaxační masáž děťátka před spaním, nebo pro ošetření pokožky po koupeli.

Použití:
Přiměřené množství oleje jemně vmasírujte krouživými pohyby do pokožky děťátka.
Vhodné pro každodenní použití od narození.

Složení:
Caprylic/Capric Triglyceride, Olus (Vegetable) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil*, Brassica Napus (Rapeseed) Seed Oil*, Prunus Armenící (Apricot) Kernel Oil*, Tocopherol, Glycine Soja (Soy

* Ingredience z ekologického zemědělství. 20% všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Celkem 99% ingrediencí je čistě přírodního původu.

Jen pro vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima. Bez vůně. 100% veganské složení. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Objem 145 ml.

Certifikáty:
COSMOS ORGANIC certifikovaný společností Ecocert Greenlife
Nordic Swan Ecolabel
Asthma Allergy Nordic

Vyrobeno v Dánsku.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU