Organic tělové mléko 400ml

MUSHIE
Organic Baby kosmetika od Mushie je vyrobena z důkladně vybraných přírodních organických složek se zklidňujícími a vyživujícími účinky.
Číst dále
600 Kč

Na objednávku – termín upřesníme

Mushie Organic Baby tělové mléko 400ml

Organic Baby kosmetika od Mushie je vyrobena z důkladně vybraných přírodních organických složek se zklidňujícími a vyživujícími účinky. Vyrábíme ji přímo v Dánsku a její kvalitu dokazují i různé certifikáty – certifikát COSMOS ORGANIC od společnosti Ecocert Greenlife, certifikát Nordic Swan Ecolabel a také Asthma Allergy Nordic. Certifikáty jsou zárukou, že produkty jsou vyráběny z bezpečných přírodních složek, nejsou testovány na zvířatech, mají minimální riziko alergických reakcí a jsou proto vhodné pro každodenní použití již od narození. Mushie Baby kosmetika je bez jakékoli rušivé vůně.

Mushie Organic Baby tělové mléko je ideální pro citlivou pokožku vašeho miminka již od prvního dne. Tělové mléko vyrobené z přírodních složek zanechává na dětské pokožce příjemný pocit pohlazení a uvolnění. Zvlhčující substance, aloe vera, kokosový olej a bambucké máslo pokožku příjemně hydratují, vyživují a zároveň zklidňují.

Použití:
Naneste malé množství mléka na čistou a suchou pokožku, jemnou masáží rozetřete a nechte vstřebat. Vhodné pro každodenní použití od narození.

Složení:
Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Pentylenu Glycol, Canola Oil, Glyerin**, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, , Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Xanthan Gum, Glycin Soja Oil, Citric Acid

* Ingredience z ekologického zemědělství. **Vyrobeno s použitím organických složek. 23% všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Celkově 100% ingrediencí je čistě přírodního původu.

Jen pro vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima. Bez vůně. 100% veganské složení. Uchovávejte mimo dosah dětí. Objem 400 ml.

Certifikáty:
COSMOS ORGANIC certifikovaný společností Ecocert Greenlife
Nordic Swan Ecolabel
Asthma Allergy Nordic

Vyrobeno v Dánsku.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU