Plyšový usínáček mýval, Raccoon

ZOPA
Nerozlučný kamarád pro sladké usínání vašeho děťátka   Pro děti od narození  
Číst dále
590 Kč

Skladem – ihned k odeslání

Usínáček je nejlepší mazlík do každé dětské postýlky, který dětem hravě pomáhá s dodržováním pravidelného spánkového režimu.

Toto hebké plyšové zvířátko ve tvaru medvídka mývala je svými rozměry (30 × 18 cm) ideální hračkou pro uchopení drobnými dětskými prstíky. Příjemný materiál, z něhož je usínáček vyroben, přímo vybízí k doteku a pomazlení, a kromě toho vydává uklidňující melodie. Navíc, plyšáček slouží i jako lampička, která u dětí odbourá strach ze tmy. Její světýlko se nezahřívá a vaší ratolesti neublíží. To vše u děťátka navodí pocit bezpečí a příjemné usínání, i když mu nejste zrovna na blízku. U děťátka se tak hravě vybudují pravidelné spánkové návyky.

Přehrávač a baterie jsou v medvídkovi uzavřeny zipem v poloze na zádech. Když mu stisknete bříško, aktivujete v něm skryté tlačítko. Mýval bude 10 minut svítit a hrát 8 dětských ukolébavek. Poté se automaticky vypne. Děti si tohoto roztomilého usínáčka mnohdy oblíbí tak, že jim je neustále nablízku jako ten nejvěrnější kamarád, proto se rychleji zklidní a snadněji usnou – ať jste doma či na cestách.

Materiál
Heboučký, zdravotně nezávadný plyš

Rozměry (d × š)
30 × 18 cm

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU