Set Fox3 komplet Black + Autosedačka Baby-Safe 3 i-Size Bundle Flex iSense, Forest Green/For.gr.

Praktický a stylový kočárek Kočárek Bugaboo Fox 3 pro děti od narození do 22 kg. Unikátní komplet 3+1 obsahuje podvozek, hlubokou korbu, sportovní sezení, bázi a autosedačku.
Číst dále
 Prodej ukončen

Design a praktičnost v jednom. Kočárek Bugaboo Fox 3 pro děti od narození do 22 kg.

Odolná konstrukce, kompaktní rozměry, praktické funkce a maximální komfort pro vaše dítě – Bugaboo Fox 3 je kočárek pro moderní rodiče, který zajistí plynulou a radostnou jízdu až do cíle.

Podvozek kočárku Fox 3 v sobě kombinuje masivní odolné materiály s lehkým provedením a kompaktními rozměry. Díky tomu je snadné s kočárkem manipulovat na procházce přírodou i v úzkých uličkách města. Podvozek doplňují čtyři velká odpružená pěnová kola (přední s možností aretace), která jsou odolná proti propíchnutí.

Užijte si hladkou a stabilní jízdu i náročnějším terénem. Praktická funkce umožňuje snadným pohybem přeměnit kola kočárku na pozici dvou kol, což vám usnadní jízdu na sněhu či po písku. Složený podvozek se vejde pohodlně do kufru auta či jej můžete kamkoliv postavit – sám stojí na místě.

Hluboká korba je bohatě polstrovaná a prostorná. Vylepšená látka na polstrování odpuzuje vodu, je odolná a zároveň příjemná na dotek. Systém ventilace umožňuje okamžitou regulaci teploty uvnitř a pokud je korba uzavřená, ochrání dítě před jakoukoliv nepřízni počasí (testováno ve větrné turbíně s rychlostí větru 50 km/h).

Součástí korby je měkká matrace s prodyšnou vložkou, která udrží křehkou dětskou páteř v pohodlí a bezpečí. Je vybavená systémem odvětrávání, který aktivně reguluje teplotu dítěte. Nadstandardní vzdušnost a savost matrace zajistí komfort dítěte i v teplejších měsících. Korbička obsahuje i okénko se sítí, aby se dítě mohlo dívat ven a zkoumat okolí. Součástí je i široká stříška s průhledem, která vám dovolí být stále ve spojení s vaším zvědavým pasažérem.

O maximální bezpečí na cestách se stará inovativní systém pásů s extra měkkými ramenními chrániči, jenž vám dovolí připoutat dítě během sekundy.

Sportovní sezení má tři různé polohy a je otočené po i proti směru jízdy. Stejně jako hluboká korba disponuje 5 bodovými bezpečnostními polstrovanými pásy. Součástí sezení je i široká pohodlná opěrka nohou. Pod sezením je prostorný nákupní koš s úložnými kapsami. Všechny tkaniny je možné prát v pračce na jemný program do 30 °C.

Shrnutí v kostce:

Podvozek s nastavitelnou ergonomickou rukojetí
Složení podvozku pomocí tlačítek
Pěnová kola (přední s aretací)
Funkce dvou kol pro jízdu sněhem či pískem
Hluboká korba se systémem ventilace
Měkká matrace
Průhled se sítí na stříšce
5 bodové bezpečnostní pásy s polstrováním
Prostorný nákupní koš

Technické parametry:

Hmotnost rámu kočárku: 9,7 kg

Věkové rozmezí: 0 měsíců - 4 roky

Kategorie: Pohodlný, terénní kočárek

Rozměry kol:
Průměr předního kola: 22 cm
Průměr zadního kola: 30 cm

Min – Max. nastavitelná výška řídítek: 88 cm - 108 cm

Nosnost: 22 kg + 10kg košík

Rozměry sportovního sedáku:
Opěrka: 50x34 cm, DxŠ
Sedák: 26x31 cm, DxŠ
Opěrka nohou: 16,5x34 cm, DxŠ

Mytí a čištění:

Všechny látky lze prát v pračce na 30 °C. K čištění kožené rukojeti použijte vlhký hadřík. Přesné pokyny k čištění a údržbě vždy zkontrolujte na etiketě.

Materiály:

Vnitřní, vnější textilie, výplň: 100% polyester

Rukojeti řídítek: 100% PU kůže

Potah na matraci: 100% bavlna

Obsah balení:

Dno lůžka, výztuže lůžka a matrace s aerosleep podložkou

Vyztužení sportovní sedačky a opěrka na nohy

Potah hlubokého lůžka s podšívkou

Příchytky a výztuže sluneční stříšky

Rám sedačky/hlubokého lůžka

Potah sportovní sedačky

Koženkové rukojeti

Přední a zadní kola

Sluneční stříška

Nákupní koš

Krytky kol

Podvozek

Pláštěnka

Madlo

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU