Set Kočárek Urban Glide 2+Autosedačka Baby-Safe Core +Urban Glide adaptér Maxi Cosi+hluboká korba, Black/Cypress Green

THULE
Do města i do terénu s kočárkem Urban Glide 2. Součástí setu je hluboká korba, autosedačka Baby-Safe Core a Urban Glide adaptér Maxi Cosi.
Číst dále
 Prodej ukončen

Do města i do terénu s kočárkem Urban Glide 2. Součástí setu je hluboká korba, autosedačka Baby-Safe Core a Urban Glide adaptér Maxi Cosi.

Spolehlivý parťák na krátké i dlouhé cesty
Odlehčená konstrukce a kompaktní rozměry – to jsou jen některé důvody, proč si kočárek Urban Glide 2 zamilujete. Snadné ovládání a hladkou jízdu zajišťují velká 16“ zadní kola a přední otočné kolo, které lze v případě potřeby aretovat. Centrální odpružení podvozku vás i dítě komfortně dostane i přes náročný terén. Pro co největší bezpečnost je kočárek vybaven integrovanou otočnou ruční brzdou, kterou lze snadno ovládat rychlost jízdy v kopcovitém terénu.

Malý pasažér ocení měkké polohovatelné sedátko s polstrovanými pětibodovými pásy. Součástí je také polohovací stříška s bočními větracími okénky, která zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu. Stříška obsahuje i okénko s magnetickým zavíráním, které umožňuje bez vyrušení zkontrolovat spící dítě.

Kočárek Urban Glide 2 lze snadno složit jedním pohybem a jeho kompaktní rozměry umožňují bezproblémovou přepravu a skladování. Obsahuje také velký úložný košík se zapínáním na zip, zadní síťovou kapsu a dvě přihrádky na cokoliv, co si s sebou potřebujete vzít na cesty.

Hluboká korba pro nejmenší
Korba thule Urban Glide přemění několika snadnými pohyby sportovní kočárek na kočárek pro nejmenší. Je vhodný pro děti od narození do 6 měsíců. Korbu namontujete pomocí speciálních západek. Bohaté polstrování v kombinaci s měkkou pohodlnou matrací dělají z korbičky komfortní a příjemné místo, kde se bude miminko cítit dobře. Pohodlí dále zajišťuje velká rozkládací stříška se sluneční clonou (UV 50+), která jej chrání za každého počasí.

Bezpečně až na konec cesty
Zapomeňte na kompromisy mezi pohodlím a bezpečností s autosedačkou Baby-Safe Core od Britax Römer, která je navržena pro optimální ochranu a komfort vašeho dítěte od narození až do délky 83 cm, což je cca 15 měsíců. Její adaptivní design zajistí, že se přizpůsobuje růstu vašeho dítěte.

Mimořádně lehká dětská autosedačka pro snadné nošení
S hmotností pouze 3,9 kg je Baby-Safe Core jednou z nejlehčích dětských autosedaček na trhu. To umožňuje snadnou manipulaci a přenositelnost, což znamená méně zátěže pro vaše ruce a více pohodlí na cestách. Měkké polstrování se postará o pohodlí při každé cestě. Opěrka hlavy i vložka pro novorozence jsou navrženy tak, aby dítěti poskytly pohodlnou a přirozenou polohu pro spánek a odpočinek. Opěrka hlavy je jemně polstrovaná a snadno nastavitelná do 10 poloh pro maximální pohodlí a bezpečí. Popruhy jsou snadno nastavitelné a umožňují rychlé a jednoduché zapínání, aniž byste přitom museli rušit spící dítě.

Maximální ochrana dítěte při cestě autem
V souladu se standardy i-Size a nejnovějšími bezpečnostními předpisy UN R129, je Baby-Safe Core vybavena všemi potřebnými prvky pro ochranu vašeho dítěte během cestování autem. Je tedy skvělou volbou pro rodiče, kteří chtějí být připraveni na budoucí změny v regulacích.

• Pro děti od narození až do 83 cm (cca 15 měsíců)
• Přizpůsobuje se růstu dítěte
• Váha pouhých 3,9 kg
• Měkké polstrování
• Novorozenecká vložka
• 10 poloh opěrky hlavy
• Snadno nastavitelné popruhy
• 3bodový bezpečnostní pás
• Extra dlouhá stříška
• Kompatibilní s většinou typů kočárků
• Snadná manipulace s bezpečnostním pásem
• Splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy i-Size

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU