Set potahů na sportovní sezení Mios Seat Pack Plus, Stardust Black

Těšte se na parádní jízdu ve velkolepém stylu!
Číst dále
 Prodej ukončen

Vášeň pro akci a dokonalost v každém detailu
S kočárky CYBEX Mios si vaše vyjížďky náramně užijete! Potahy kočárku jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, odolného materiálu, příjemného na dotek. Děťátku nabízejí funkční ochranu před větrem, chladem, deštěm a sluncem. A vás oslní svou variabilitou a barevnými možnostmi. Jejich atraktivní vzhled si můžete hravě přizpůsobit svému vkusu – třeba právě tímto nadčasovým designem. Zkombinujte si podvozek a základ sportovního sezení s potahem Priam Seat Pack z kolekce Plus a budete mít ideální sportovně-elegantní kočárek, který vás krásně doladí!

Ukažte svůj styl a zahrňte své děťátko pohodlím
Díky nadčasovému designu a kvalitním materiálům je tento famózní kočárek zcela výjimečný a nadmíru praktický. Prodyšná síťovaná látka sezení kočárku napomáhá snižovat zahřívání děťátka, což oceníte hlavně v teplých oblastech či během horkých letních měsíců. Za normálních okolností, a zvláště během chladnějších dní, děťátku zajistí vhodnou oporu a vykouzlí hřejivé pohodlí příjemná vnitřní vložka, která se dá vyprat v pračce při 30° C.

Vašeho malého nezbedu do kočárku bezpečně připoutáte polstrovanými 3 či 5bodovými pásy. A ještě větší pohodlí mu zajistíte 4polohovou opěrkou zad a 3polohovým nánožníkem. Nastavíte je jednou rukou až do pozice zcela vleže a sportovní kočárek tak snadno přeměníte na pohodlnou a útulnou postýlku na kolečkách.

Roztahovací XXL sluneční stříška se 3 polohami je s pomocí zipu dopředu prodloužitelná a poskytuje dokonalou UPF50+ ochranu před sluncem. Potahy kočárku MIOS jsou vyrobeny z velmi kvalitního, odolného materiálu, příjemného na dotek. Děťátku tak nabízejí funkční ochranu i před větrem, chladem a deštěm. U stříšky nechybí ani magnetické rozepínací okno se síťovanou vložkou pro lepší cirkulaci vzduchu a dohled nad dítětem.

Balení obsahuje
MIOS Seat Pack Plus (včetně stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou). Podvozek MIOS (včetně nákupního košíku) + konstrukci na sedátko je nutné dokoupit.

Pro váš ještě větší komfort MIOS nabízí další příslušenství k dokoupení: tašku na pleny, fusak, svačinový pultík, moskytiéru, držák nápojů a slunečník.

Přednosti tohoto Seat Packu v kostce
• Elegantní design
• Roztahovací XXL sluneční stříška s UPF50+
• Síťovaná opěrka zad
• Pohodlná vnitřní vložka
• Polstrované pásy

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU