Set potahů na sportovní sezení Mios Seat Pack Rockstar, Rosenrot Red

 Prodej ukončen

Zarockujte si na své procházce městem s touto sedačkou ke golfové konfiguraci Mios z kolekce Rockstar. Úžasný design, který čerpá inspiraci ze světa hudby, je vybaven černým a červeným leopardím potiskem, zlatými nášivkami a špendlíky a klasickými punkovými řetězy.

Objevte v sobě rockovou hvězdu s novou, maximálně stylovou kolekcí Cybex Rockstar! Cestou Vás provede Alec Völkel ze skupiny The BossHoss.

Ve městě se každý den děje něco jiného a s našimi sedačkami ke golfové konfiguraci CYBEX Mios nové generace si můžete přizpůsobit svůj kočárek tak, aby vyhovoval vašemu životnímu stylu. Sedačky do golfového kočárku se snadno nasazují nebo sundávají z rámu Mios nové generace a jsou k dispozici v řadě jedinečných designů, díky nimž se kočárek Mios promění v osobní vyjádření. Sklápěcí ochranná stříška s UPF50+ chrání vaše dítě před slunečním zářením, zatímco prodyšná síťovaná sedačka udržuje vaše dítě v chladu během horkých dnů ve městě. A s měkkým polštářem na hlavu, polstrovaným pásem a vložkou sedačky do golfového kočárku zůstane vaše dítě na své cestě metropolí v pohodlí.

Mios Seat Pack Přizpůsobte si kočárek Mios dle vašeho vkusu. Kombinací podvozku s jedním z širokého výběru potahů Mios Seat Pack vytvoříte kočárek přesně podle vašich představ.

Roztahovací XXL sluneční stříška S okénkem a UPF50+ ochranou před sluncem.

Síťovaná opěrka zad Pro ideální cirkulaci vzduchu během horkých dní.

Pohodlná vnitřní vložka Pohodlí za teplých i chladných dní.

Polstrované pásy Pro dodatečné pohodlí.

Vlastnosti:

• široký výběr barev dle kolekce
• roztahovací XXL sluneční stříška
• síťovaná opěrka zad
• pohodlná vnitřní vložka
• polstrované pásy

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU