Set potahů na sportovní sezení Priam Seat Pack KK, One Love

Stvořeno s láskou pro rodiče zítřka.
Číst dále
 Prodej ukončen

Milovníkům hravé extravagance i ochrany přírody
Supermodelka Karolina Kurková přináší oslňující kolekci CYBEX by KAROLINA KURKOVA, která se nese v duchu lásky – lásky k lidem i k přírodě. Ostatně, láska se zrcadlí ve veškeré Karolinině tvorbě, stejně jako její módní cítění. A to se odráží na jejím nezaměnitelném rukopise. Celou tuto limitovanou edici prostupuje designový, láskyplný polibek, kombinovaný s odvážnou škálou barev. Stylové puntíky jí dodávají punc nadčasovosti a jsou symbolem vrtošivé hravosti. „Přijetí, porozumění a láska jsou pro mě to nejdůležitější. Bez lásky nemůžeme fungovat. Já například nemohu žít bez lásky ke svým dětem, svému muži a ke své rodině,“ prohlásila Karolina.

Kolekce CYBEX by KAROLINA KURKOVA z části vznikla za použití recyklovaných vláken REPREVE®. Tato vlákna využívají materiál z recyklovaných PET láhví a CYBEX se díky tomu řadí mezi značky, kterým záleží na ochraně životního prostředí. Tím naplňuje i odkaz svého sloganu CYBEX – pro rodiče zítřka.

S tímto skvostem je snadné se dotknout hvězd    
Se vzhledem CYBEX Priam Seat Pack KK určitě zazáříte! Tyto potahy jsou vyrobené z vysoce kvalitního, odolného materiálu, příjemného na dotek. Děťátku nabízí funkční ochranu před větrem, chladem, deštěm a sluncem. A vás oslní svým atraktivním vzhledem, který si hravě přizpůsobíte dle svého vkusu. Zkombinujte si podvozek a základ sportovního sezení s tímto výjimečným potahem a váš obdivuhodný kočárek bude na světě!

Rozmazlete svého miláčka pohodlím
Děťátko do kočárku bezpečně připoutáte měkce polstrovanými 3 či 5bodovými pásy. Vhodnou oporu a výjimečné pohodlí mu zajistí i pohodlná vnitřní vložka, která se dá vyprat v pračce při 30° C.

Roztahovací XXL sluneční stříška se 3 polohami je s pomocí zipu dopředu prodloužitelná a poskytuje tak dokonalou UPF50+ ochranu před sluncem. Vaše dítko efektivně ochrání i před větrem a ostatními vlivy počasí. U stříšky nechybí ani magnetické rozepínací okénko se síťovanou vložkou pro lepší cirkulaci vzduchu a dohled nad dítětem.

Balení obsahuje PRIAM Seat Pack (včetně stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou), který je nutné dokoupit jako nedílnou součást kočárku Cybex Priam. Ten se skládá z podvozku se základem sportovního sezení a tohoto Seat Packu.

Přednosti tohoto Seat Packu v kostce
Autorský design
• Roztahovací XXL sluneční stříška s UPF50+
• Pohodlná vnitřní vložka
• Polstrované pásy 

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU