Set potahů na sportovní sezení Priam Seat Pack Koi, Mid Grey

Vytříbenost, klid a pohodlí pro společné chvíle radosti
Číst dále
 Prodej ukončen

Budete se s děťátkem cítit jako v říši snů
Z hlubin dávnověku až do moderní doby plné vymožeností… Kolekce Cybex Koi spojuje symboliku tajemného podvodního tvora japonské mytologie s nejmodernější technologií, vytříbenými materiály, důmyslným zpracováním a propracovanými detaily. Její mimořádné aplikace a výšivky na unikátní stříbřité látce jsou v perfektní harmonii se všemi stylovými kolekcemi Cybex Priam, Mios a Cloud Q. Zkrátka, stejně jako ona podvodní pohádková bytost, i moderní rodiče mohou s Cybex Koi a svým milovaným děťátkem ladně proplouvat proudy velkoměsta.

V jednoduchosti je krása a elegance
Se vzhledem CYBEX Priam Seat Pack KK se budete cítit tak sebejistá! Tyto potahy jsou vyrobené z vysoce kvalitního, odolného materiálu, příjemného na dotek. Děťátku nabízí funkční ochranu před větrem, chladem, deštěm a sluncem. A vás oslní svým atraktivním vzhledem, který si hravě přizpůsobíte dle svého vkusu. Zkombinujte si podvozek a základ sportovního sezení s tímto výjimečným potahem a váš obdivuhodný kočárek bude na světě!

Rozmazlete svého miláčka pohodlím
Děťátko do kočárku bezpečně připoutáte měkce polstrovanými 3 či 5bodovými pásy. Vhodnou oporu a výjimečné pohodlí mu zajistí i pohodlná vnitřní vložka, která se dá vyprat v pračce při 30 °C.

Roztahovací XXL sluneční stříška se 3 polohami je s pomocí zipu dopředu prodloužitelná a poskytuje tak dokonalou UPF50+ ochranu před sluncem. Vaše dítko efektivně ochrání i před větrem a ostatními vlivy počasí. U stříšky nechybí ani magnetické rozepínací okénko se síťovanou vložkou pro lepší cirkulaci vzduchu a dohled nad dítětem.

Balení obsahuje PRIAM Seat Pack (včetně stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou), který je nutné dokoupit jako nedílnou součást kočárku Cybex Priam. Ten se skládá z podvozku se základem sportovního sezení a tohoto Seat Packu.

Přednosti tohoto Seat Packu ve zkratce
• originální design
• roztahovací XXL sluneční stříška s UPF50+
• pohodlná vnitřní vložka
• polstrované pásy 

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU