Set potahů na sportovní sezení Priam Seat Pack Spring, Ligth

Okouzlující, svůdný design, který vám dovolí rozkvést!
Číst dále
 Prodej ukončen

Nespoutaný půvab a dechberoucí přitažlivost
Pohlédněte na limitovanou edici Spring Blossom, která působí tak osobitě a žensky! Ladně se u ní totiž snoubí prvotřídní styl, praktický design a důmyslná funkčnost. Je to model, který nelze přehlédnout a za kterým se každý otočí. Hned, když se zadíváte, všimnete si jeho luxusních kovových doplňků a originálních ozdob v podobě půvabných drahokamů. A ty překrásné květy v úchvatných 3 D nášivkách! Úplně svádějí k dotekům a k prozkoumání všech těch výjimečných detailů. Zatajte dech, kočárek s tímto potahem je prostě okouzlující! Zkrátka, láska na první pohled!

Jiskra do života, co má šťávu!    
Se vzhledem CYBEX Priam Seat Pack Spring Blossom se budete cítit tak žensky! Tyto potahy jsou vyrobené z vysoce kvalitního, odolného materiálu, příjemného na dotek. Děťátku nabízí funkční ochranu před větrem, chladem, deštěm a sluncem. A vás oslní svým atraktivním vzhledem, který si hravě přizpůsobíte dle svého vkusu. Zkombinujte si podvozek a základ sportovního sezení s tímto luxusním potahem a váš obdivuhodný kočárek bude na světě!

Rozmazlete svého miláčka tou nejlepší péčí
Děťátko do kočárku bezpečně připoutáte měkce polstrovanými 3 či 5bodovými pásy. Vhodnou oporu a výjimečné pohodlí mu zajistí i pohodlná vnitřní vložka, která se dá vyprat v pračce při 30° C.

Roztahovací XXL sluneční stříška se 3 polohami je s pomocí zipu dopředu prodloužitelná a poskytuje tak dokonalou UPF50+ ochranu před sluncem. Vaše dítko efektivně ochrání i před větrem a ostatními vlivy počasí. U stříšky nechybí ani magnetické rozepínací okénko se síťovanou vložkou pro lepší cirkulaci vzduchu a dohled nad dítětem.

Balení obsahuje
PRIAM Seat Pack (včetně stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou), který je nutné dokoupit jako nedílnou součást kočárku Cybex Priam. Ten se skládá z podvozku se základem sportovního sezení a tohoto Seat Packu.

Přednosti tohoto Seat Packu v kostce
• Originální design
• Roztahovací XXL sluneční stříška s UPF50+
• Pohodlná vnitřní vložka
• Polstrované pásy

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU