Taška na pleny Priam/Mios KK, One Love

Přebalovací taška ve stylu designové kabelky!
Číst dále
 Prodej ukončen

Nadchne i ty nejnáročnější rodiče s citem pro módu a osobitý styl
Supermodelka Karolina Kurková dokazuje, že i rodičovství se dá spojit se špičkovou módou. Její ikonické propojení s lifestylovou značkou CYBEX dalo vzniknout extravagantní kolekci dětského zboží, která se nese v duchu lásky. Karolina se totiž netají tím, že přijetí, porozumění, láska k dětem, k muži a k rodině jsou pro ni ty nejdůležitější věci na světě. Díky tomu celou kolekci prostupuje designový, láskyplný polibek, kombinovaný s odvážnou škálou barev. Stylové puntíky jí dodávají punc nadčasovosti a jsou symbolem vrtošivé hravosti.

Kolekce Cybex by Karolina Kurkova částečně vznikla za použití recyklovaných vláken REPREVE®. Tato vlákna využívají materiál z recyklovaných PET láhví a CYBEX se díky tomu řadí mezi značky, kterým záleží na ochraně životního prostředí. Tím naplňuje i odkaz svého sloganu CYBEX – pro rodiče zítřka.
Kolekci Cybex by Karolina Kurkova tvoří produkty PRIAM – luxusní cestovní systém 4 v 1, MIOS – odlehčený městský cestovní systém 4 v 1, CLOUD Z – inovativní polohovací autosedačka a YEMA – stylové dětské nosítko, které podporuje přirozené propojení rodiče s dítětem. Tato oslňující kolekce nabízí i praktické doplňky. Kromě fusaku je to i tato stylová taška na pleny.

Zůstávejte sama sebou
Když do života vstoupí děťátko, osobní kabelku na čas vyměníte za příruční tašku na pleny a jiné nezbytnosti pro dítě. Proto vás jistě nadchne krásná designová taška, která je úžasnou kombinací elegance a praktičnosti. Tento obdivuhodný skvost je vybaven důmyslným systémem vnitřních kapes, odnímatelným termo držákem na láhev, podložkou na přebalování, voděodolnou přihrádkou a dodatečnou vnější kapsou. Tak se těšte! V těchto krásných mateřských dnech vám bude jistě tím nejlepším společníkem.

Přednosti této tašky ve zkratce
Autorský design
• Důmyslný systém vnitřních kapes
• Odnímatelný termo držák na láhev
• Přebalovací podložka
• Voděodolná přihrádka
• Dodatečná vnější kapsa

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU