Šumící medvídek panáček s aplikací, Hnědý

 Prodej ukončen

Nová aplikace MyHummy pomocí které můžete jednoduše ovládat srdce svého šumícího medvídka na dálku pomocí chytrého telefonu.

Pomocí aplikace ve vašem smartphonu nastavíte:
•    Zapnutí / vypnutí šumícího srdce myHummy
•    Druh šumu: na výběr 5 zvuků bílého šumu: zvuk podobný šumu sušičky, zvuk podobný šumu vysavače, šum mořských vln, šum padajícího deště, šum plodové vody se srdečním rytmem.
•    Hlasitost: nastavení hlasitosti zvuků myHummy srdce
•    Délka šumu - nastavení, jak dlouho bude srdce šumět. Maximální doba šumu je 12 hodin.
•    Sensor spánku – po automatickém ztišení se srdce přepne do pohotovostního režimu. Šum se automaticky spustí, když miminko začne plakat, nebo se v jeho okolí objeví hluk. Po aktivaci šumícího srdce na telefonu / tabletu budete upozorněni na aktivaci senzoru spánku

ALARM Funkce poplach, která vás upozorní, když se vaše dítě probudí, nebo pláče.


•    Aplikace systému iOS vyžaduje systémovou verzi od verze 8.0 nebo vyšší. Aplikace pro systém Android vyžaduje systémovou verzi 4.4 nebo vyšší. Aplikace může být použita na zařízení s technologií Bluetooth 4.0 LE. Před zakoupením si zkontrolujte kompatibilitu s mobilním telefonem.
•    Aplikace komunikuje s medvídkem myHummy přes Bluetooth. Rozsah komunikace závisí na typu stěn v bytě a elektronickém rušení. Rozsah je obvykle mezi 6 a 10 metrů.

myHummy - šumící medvídek postavička s funkcí APLIKACE, se senzorem spánku
Medvídek není jen kamarádem nově narozeného miminka, ale také pomocníkem, který mu pomáhá poznávat svět. Různé druhy použitých jemných  materiálů stimulují smyslové vjemy novorozence. Když vaše dítě usne, tak se přitulí k bzučícímu medvídkovi. Medvídek má kapsu s akustickým mechanismem, který je zabezpečen zapínáním. Zvuk lze zapnout bez vyjmutí z kapsy. Po vyjmutí mechanismu lze vyprat v pračce.


Medvídek má rozměry 15 x 44 cm.
Napájení:
Šumící srdce je napájeno třemi bateriemi AAA 1,5 V nebo třemi nabíjecími bateriemi AAA 1,2 V.

Baterie nejsou součástí balení.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU