Uspávací ovečka Ewan Deluxe, Šedo/bílá

 Prodej ukončen
Rozbalené zboží – nové zboží, které bylo rozbaleno a vyzkoušeno, záruka 24 m

Popis stavu: Vrácené zboží - rozbaleno

Nová uspávací ovečka Ewan® DELUXE je věrným kamarádem, díky kterému se vaše děťátko vyspí do růžova. Usne do dvou minut!  4 důvody pro ovečku Ewan® Deluxe -Ovečka hlídá spánek děťátka Jakmile vaše děťátko zapláče, inteligentní senzor MoonMode smartCRY aktivuje ovečku Ewan® a vaše miminko se opět ukolébá do klidného spánku. Senzor hlídá dětský spánek po dobu čtyř hodin. - Ovečka je vždy čistá Ovečku Ewan® Deluxe můžete díky odnímatelnému ovládacímu panelu snadno vyprat i v pračce. Bude tak vždy naprosto čistá. - Čtyři uklidňující zvuky Skutečné zvuky mateřského lůna, vysavače, deště a melodie harfy v kombinaci s autentickým tlukotem srdce vytvoří pocit klidu a bezpečí a ukonejší tak vaše děťátko ke spánku. Podle výzkumu dětských lékařů mohou tyto zvuky utišit i děti, které trápí bolesti způsobené kolikou. - Příjemná růžová záře Pediatrický výzkum prokázal, že děti uklidňují nejen zvuky, které znají z bříška maminky, ale i růžové světlo, které na ně po devět měsíců působilo. Proto i ovečka Ewan® vyzařuje zklidňující růžové světlo.

Ovečka Ewan® DELUXE - pro rána s úsměvem. Vaše děťátko usne do dvou minut!
Heboučká plyšová ovečka Ewan®DELUXE  kombinuje spolu s uklidňujícím růžovým světlem 4 reálné konejšivé zvuky doprovázené skutečným zvukem srdečního tepu. Díky tomu vytváří pocit klidu a bezpečí, který rychle přivede děťátko do klidného spánku.
Ovečku Ewan® DELUXE milují děti i rodiče! Zvuk srdce i mateřského lůna, které miminko vnímalo před narozením, jsou autentické, žádné počítačové simulace! Výzkum dětských lékařů prokázal, že tyto zvuky mají velmi uklidňující účinky a mohou pomoci utišit i děti, které trápí bolesti způsobené kolikou.
Zvuky:
• v bříšku u maminky
• tlukot srdce + vysavač
• tlukot srdce + harfa
• tlukot srdce + déšť
Tyto 4 odlišné reálné nahrávky aktivujete stisknutím na bříšku.
Zvuky hrají po dobu 20 minut, všechny jsou zaznamenané při nízké frekvenci 125 Hz. Tak, jak je dítě může převážně slyšet, když je v děloze. 125 Hz je uklidňující rozsah šumu - což je důvod, proč tyto zvuky fungují tak dobře a přenesou vaše "maličké" do spánku. Ještě lepší je, že všechny zvuky byly vyzkoušeny na miminkách a batolatech, aby bylo možné najít ty nejefektivnější, které pak byly vybrány pro uspávací ovečku Ewan®DELUXE.
Navíc má Ewan DELUXE senzor smartCRY, který po 4hodiny hlídá vaše miminko. Ve chvíli kdy začne plakat, Ewan DELUXE se opět aktivuje, aby deťátko utišil.
Uklidňující růžové světlo, které uspávací ovečka Ewan DELUXE vydává společně s vybraným zvukem, pomáhá ještě rychleji převést miminko do říše snů…
Výzkum ukázal, že děti jsou klidnější i díky růžové okolní záři, kterou vnímali ještě před narozením, proto byla přirozenou volbou pro barvu světla ovčího bříška.
Ovečka Ewan®DELUXE uspává děti po celém světě a je skvělá nejen pro miminka, ale ukolébává ke spánku i děti až do 7 let!
Ovečku Ewan® DELUXE lze používat jak doma (dětská postýlka, kolébka...), tak i venku. Může být připevněna ke kočárku nebo autosedačce pomocí ocásku, který je na suchý zip. Ocásek je také skvělý pro zajištění dudlíku, kousátka nebo hračky.
Ohlasy od rodičů ukázaly, že ovečku Ewan® DELUXE milují novorozenci, batolata i starší děti, proto je pro ni místo v každé domácnosti. Ovečka Ewan® DELUXE je také skvělý dárek díky dárkovému balení, ve kterém ji získáte.
A díky odnímatelnému ovládacímu modulu můžete Ewana DELUXE klidně vyprat v pračce a udržet ho tak snadno v čistotě.
Pro děti mladší 12 měsíců: Doporučujeme umístit ovečku Ewan® DELUXE mimo postýlku nebo prostor, kde miminko spí, nejlépe uchytit za ocásek mimo dosah miminka a ne nad hlavičku. Nenechávejte ovečku Ewan (ani jiné hračky) vedle dítěte, když spí! Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru!
Napájení: baterie 3x AAA (nejsou součástí balení), ne dobíjecí
Vhodné od: narození

více na stránce: https://www.ewanpartners.cz/

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU