Základna Base Z2, Black

 Prodej ukončen

Každá jízda rodinným vozidlem začíná náročným úkolem dostat děti bezpečně do auta. Nastupování však nemusí být stresující: Se základnou Base Z, důmyslnou a bezpečnou základní jednotkou ISOFIX pro dětskou autosedačku Cloud Z i-Size a s autosedačkou Sirona Z i-Size pro starší děti můžete své malé potomky posadit zcela uvolněným způsobem – to vše díky inovativnímu otočnému mechanismu. Umožňuje vám snadno otočit autosedačku směrem ke dveřím vozidla, takže rychle posadíte své dítě na sedačku – to je obzvláště užitečné, když jsou děti starší a větší.  

Přenášení dětských autosedaček do auta a z něj je součástí každodenního života rodičů – často se to děje několikrát denně. Proto je jednoduchá a bezproblémová instalace klíčová. Základna Base Z umožňuje jednoduchý instalační proces s indikátory pro potvrzení správného a bezpečného připevnění autosedačky – o jednu starost méně.

Technické údaje:
Norma i-Size, UN R129/02 Věk: Od narození do přibližně 24 měsíců (v kombinaci s modelem Cloud Z i-Size) Věk: Od narození do přibližně 4 let (v kombinaci s modelem Sirona Z i-Size)

Funkce:
Inteligentní investice: Jedna základna pro dvě po sobě jdoucí autosedačky (modulární systém CYBEX Z Line)  Snadné a pohodlné nastupování  Snadná a snadná instalace pomocí upínání ISOFIX   Bezpečná a variabilní základní jednotka Maximální ochrana Pohodlné a flexibilní použití  Inovativní otočný mechanismus Umožňuje otočení autosedačky Cloud Z i-Size o 180°, což vám umožní do ní pohodlně umístit dítě

Kompatibilita:
Kompatibilní s autosedačkami Cloud Z2 i-Size, Sirona Z2 i-Size

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU