Stovky maminek, tatínků a dětí se druhou zářijovou neděli sjely do brněnského parku Lužánky. Po celý den všichni společně sportovali, vyráběli nejrůznější dárečky a vybírali ty nejpohodlnější kočárky a nejbezpečnější autosedačky. Vrcholem dne pak byla tombola, ze které si tři hlavní výherkyně odnesly kočárek Britax Go Big, autosedačku King II LS a kočárek Zopa Fusion 2.

Workshopy pro malé i velké

Maminkám byla celý den k dispozici laktační poradkyně, která v uzavřeném boxu zdarma radila všem zájemkyním, jak si poradit s kojením. Rodiče se na FunBaby Day naučili také šátkovat na šátkovacím workshopu. Zacvičili si na míčích i s dětmi a správné cviky ukázala fyzioterapeutka také maminkám, které mají děťátko zatím ještě v bříšku.

Aby maminky mohly načerpávat nové informace v klidu. O děti se postaraly lektorky v rukodělných dílničkách. Děti si vyrobily hrníček, látkovou tašku nebo keramickou ozdobu.

Interaktivní výstava kočárků a autosedaček

Tým prodejen a eshopu FunBaby do Lužánek přivezl plný náklaďák svých produktů. Rodiče si tak mohli prohlédnout a vyzkoušet téměř třicet kočárků a autosedaček značek Britax Römer, Zopa, Bugaboo, Neonato, Stokke nebo Joolz. Po celý den byl k dispozici početný tým odborníků, který rodičům zodpovídal veškeré otázky.

Kdo si v Lužánkách vybral svůj vysněný kočárek nebo autosedačku, dostal pětiprocentní slevu na jejich nákup v prodejně FunBaby. Než ale rodiny vyrazily do prodejny, zkoušely štěstí v naší tombole. Hrálo se o desítky cen, mezi kterými bylo příslušenství na kočárky a do auta od značky Zopa. Hlavními cenami pak byly sportovní kočárek do terénu Britax Römer Go Big v hodnotě téměř dvacet tisíc korun, autosedačka Britax Römer King II LS a sportovní kočárek Zopa Fusion2.

Maminka maminkám

Na celé akci s námi spolupracovala také redakce oblíbeného časopisu Maminka. Šéfredaktorka Alice Rossi za námi dokonce přijela do Brna. Maminky se mohly spolu se svými dětmi nechat vyfotit na titulní stranu časopisu nebo v tombole vyhrát roční předplatné a speciální vydání časopisu.

Na video z akce se podívejte zde: 

Během celého dne bylo krásné počasí, takže jsme si to všichni užili. Už nyní začínáme vymýšlet program na příští rok.

Budeme rádi, když se do vymýšlení zapojíte a napíšete nám do komentářů, co by se vám na akci líbilo.