Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.  Více informací  Rozumím

Ochrana osobních údajů

Při manipulaci s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.


Souhlas udělujete společnosti

BABY DIREKT s.r.o., se sídlem Masarykova 118, 664 42 Modřice, IČ: 46995170, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 8860.


Zpracováváme tyto osobní údaje

  • e-mail


Proč tyto osobní údaje zpracováváme a jak dlouho

E-mail zpracováváme za účelem zasílání našich novinek formou newsletterů. Newslettry budeme zasílat 1x až 2x týdně po dobu 3 let. Po uplynutí této doby se Vás na Váš souhlas zeptáme znovu. Když nám pak svůj další zájem nepotvrdíte, Vaši adresu prostě vymažeme.


Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat

Stačí kliknout na označené políčko na konci každého newsletteru nebo nám přímo napsat e-mail na adresu [email protected]


Jaké používáme zpracovatele ke zpracování osobních údajů

  • Informační systém Helios

  • mailingový nástroj Ecomail

  • redakční systém e-shopu Magento


Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět ,

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním

osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů