Aktivity kniha Busy Builders, Blue

SEBRA
Látková knížka a hračka s aktivitami v jednom s motivy z tématu Sebra's Busy Builders – stavební vesmír plný zábavy, aktivity a nadšení pro to, aby se věci dějí a společně tvořili něco skvělého.
Číst dále
Akční cena 788 Kč
Cena za posledních 30 dní: 1 125 Kč 30  
Původně: 1 125 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Látková kniha má 8 zábavných stran a praktický C-kroužek na zavěšení knihy. Na měkkých stránkách si zvířátka Busy Builders budují svůj kreativní svět a povzbuzují vás, abyste vydávali zvuky, které dělají stroje, a potěšili tak ty nejmenší.

Každá stránka má svůj vlastní příběh a zábavné aktivity jsou rozmístěny na různých místech v celé knize. Na jedné straně se děti mohou zapojit do světa Busy Builders tím, že se na sebe podívají v zrcadle bezpečném pro děti a prozkoumají texturované smyslové klapky. Na další stránce je slon a na třetí stránce je nákladní auto naložené kroužkem na prořezávání zubů, k velké radosti dítěte se zuby na cestě.

Látková knížka je jak zábavná hračka pro nejmenší, tak skvělý způsob, jak stimulovat jejich smysly. Vezměte si měkkou knihu na cesty a pomocí C-kroužku ji připevněte např. kočárek, aby se zabránilo jeho vypadnutí.

Látková knížka byla navržena v Dánsku a je perfektním nápadem na dárek pro první návštěvu nového miminka.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU