Aktivity kniha Teeny Toes, Pink

SEBRA
Krásná látková knížka a pohybová hračka v jednom s motivy z motivu Sebra's Teeny Toes – příběh o radosti z používání svého těla a vyjadřování se prostřednictvím skákání, tancování a hraní, bez ohledu na situaci.
Číst dále
Akční cena 788 Kč
Cena za posledních 30 dní: 1 125 Kč 30  
Původně: 1 125 Kč 30

Skladem – ihned k odeslání

Látková kniha má 8 zábavných stran a praktický C-kroužek na zavěšení knihy. Na měkkých stránkách si zvířátka Teeny Toes nacházejí svůj vlastní rytmus a ukazují, že když se bavíte, je možné všechno.

Každá stránka má svůj vlastní příběh a zábavné aktivity jsou rozmístěny na různých místech v celé knize. Na jedné straně může vaše dítě skočit do vesmíru Teeny Toes tím, že se na sebe bude dívat v zrcadle bezpečném pro děti a prozkoumávat texturované smyslové klapky. Na další stránce se schová králík a na třetí stránce tančí myš s kroužkem na zuby, k velké radosti dítěte se zuby na cestě.

Látková knížka je jak zábavná hračka pro nejmenší, tak skvělý způsob, jak stimulovat jejich smysly. Vezměte si látkovou knížku na cesty a pomocí C-kroužku ji připevněte ke kočárku, kočárku nebo autosedačce, aby nespadla.

Látková knížka byla navržena v Dánsku a je perfektním nápadem na dárek pro první návštěvu nového miminka.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU