Autosedačka Cloud Z2 i-Size Simply Flowers 2022

CYBEX
S novou dětskou autosedačkou Cloud Z2 i-Size si užijete všestrannou flexibilitu a pohodlí pro sebe i své dítě až do věku přibližně 24 měsíců. Nabízí zcela nové naklápění sedačky ve voze pro pohodlnější jízdu a otáčení o...
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 7 943 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

S novou dětskou autosedačkou Cloud Z2 i-Size si užijete všestrannou flexibilitu a pohodlí pro sebe i své dítě až do věku přibližně 24 měsíců. Nabízí zcela nové naklápění sedačky ve voze pro pohodlnější jízdu a otáčení o 180° pro snadné nastupování. (Základna Base Z2 se kupuje zvlášť).

Věkový rozsah: Od narození do přibližně 24 měsíců
Výška dítěte: 45 – 87 cm
Hmotnost dítěte: až 13 kg
Schvalovací předpis: UN R129/03 i-Size

Ergonomické a pohodlné cestování
Autosedačka je opravdu dokonalým společníkem pro každou fázi vaší cesty. V kombinaci se základnou Z2 lze ve vozidle sklopit model Cloud Z2 i-Size a zajistit tak blažený odpočinek po celou dobu jízdy. Když je čas pokračovat v cestě pěšky, sedačka se nacvakne na váš kočárek CYBEX a sklopí se do kompletně sklopené polohy, čímž vytvoří pohodlný cestovní systém.

Ergonomická a nastavitelná skořepina autosedačky  umožňuje dětem pohodlnou jízdu od narození do 24 měsíců. Když vaše dítě konečně vyroste z autosedačky Cloud Z2 i-Size, máte na výběr mezi pokračováním proti směru jízdy s autosedačkou Sirona Z2 i-Size nebo pohodlím jízdy ve směru jízdy s autosedačkou Anoris T i-Size s integrovaným airbagem.

Vybrané funkce:
Snadné nastupování
Naklápění ve vozidle pro pohodlný spánek
Ergonomická poloha zcela vleže
Cestovní systém pro pěší cesty

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilní s:
Base Z2 Base T
Letní potah Cloud Z2 / T Line
Sluneční clona Moskytiéra na dětskou autosedačku
Potah do deště pro dětskou autosedačku Snogga Mini 2
Zimní fusak Platinum Mini
SensorSafe 4-in-1 Kit Infant

Instalace autosedačky:
Instalace pomocí základny (možnost 1): Podívejte se na logo i-Size. Pokud má sedadlo vašeho vozu toto logo, lze v něm používat všechny dětské autosedačky a nebude tedy uvedeno na našem seznamu kompatibilních vozů. Pokud váš vůz nemá sedadlo označené logem i-Size, zkontrolujte prosím kompatibilitu vozu. Pokud vůz na seznamu nenajdete, kontaktujte prosím náš tým zákaznické podpory.

Instalace pomocí pásu (možnost 2): Dětskou autosedačku lze používat ve všech vozech s automatickým 3bodovým bezpečnostním pásem.

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU