Autosedačka Pallas G i-Size Plus, Ocean Blue

CYBEX
Seznamte se s oceňovanou autosedačkou Pallas G i-Size orientovanou ve směru jízdy. Zdokonalený tlumící štít zajišťuje ještě vyšší bezpečnost, protože snižuje riziko poranění krku o 40 %¹. Varianta Plus je vybavena inovativní...
Číst dále
Doprava zdarma
6 690 Kč

Na objednávku – termín upřesníme

Seznamte se s oceňovanou autosedačkou Pallas G i-Size orientovanou ve směru jízdy. Zdokonalený tlumící štít zajišťuje ještě vyšší bezpečnost, protože snižuje riziko poranění krku o 40 %¹. Varianta Plus je vybavena inovativní technologií celoplošného odvětrávání.

Věkový rozsah: Přibližně od 15 měsíců do 12 let
Výška dítěte: 76–150 cm
Hmotnost dítěte: Od přibližně 9 kg do 50 kg
Schvalovací předpis: UN R129/03

Bezpečí, které roste s vaším dítětem.
Autosedačka Pallas G i-Size posouvá technologii tlumícího štítu na vyšší úroveň, takže je ještě bezpečnější a snadněji se používá a snižuje riziko poranění krku o 40 %¹. Rodiče již léta důvěřují autosedačkám CYBEX Pallas, že zajistí bezpečí jejich dětí, a Pallas G i-Size je nejnovější generací této oceňované řady, která byla v roce 2021 oceněna organizacemi ADAC a Stiftung Warentest jako nejlepší ve své třídě.

Je to autosedačka, která roste s vaším dítětem a zaručuje mu pohodlí díky inovativnímu celoplošnému systému odvětrávání a integrované 3D síťovině, která šestinásobně zvyšuje prodyšnost². Pallas G i-Size: Autosedačka, která vás bude doprovázet více než 10 let.

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilní s:
Letní potah
Držák nápojů k autosedačce

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU