Autosedačka Sirona G i-Size Plus

CYBEX
Autosedačka orientovaná proti směru jízdy, která je konstruována tak, aby chránila a zajišťovala o 50 % vyšší úroveň bezpečnosti.
Číst dále
Doprava zdarma
Akční cena 6 471 Kč
Poslední nejnižší cena:  
Původně:

Skladem

Autosedačka orientovaná proti směru jízdy, která je konstruována tak, aby chránila a zajišťovala o 50 % vyšší úroveň bezpečnosti.

Autosedačka Sirona G i-Size se otáčí o 360°, takže její usazování je velmi jednoduché. Integrovaná lineární ochrana při bočním nárazu a celoplošné odvětrávání zajistí vašemu dítěti větší bezpečí a chlad.

Specifikace:
Věkový rozsah: Od přibližně 3 měsíců do 4 let (s vložkou pro novorozence již od narození)
Výška dítěte: 61–105 cm (od 40 cm s vložkou pro novorozence)
Hmotnost dítěte: Maximálně 19 kg
Schvalovací předpis: UN R129/03

360° pohodlí a bezpečnost
Přivítejte cestování proti směru jízdy s autosedačkou CYBEX Sirona G i-Size, která nabízí až o 50 % vyšší úroveň bezpečnosti¹ pro vaše dítě. Inovativní 360° rotace usnadňuje rodičům nastupování a vystupování, protože dítě je umístěno v mnohem lépe ovladatelné poloze. Uvnitř vozu budou děti v chladu a pohodlí bez ohledu na počasí, protože systém celoplošného odvětrávání se speciální síťovinou šestinásobně zvyšuje prodyšnost². Důmyslně integrovaný systém lineární ochrany při bočním nárazu poskytuje zjednodušenou a zesílenou ochranu v případě bočního nárazu. V rámci rodiny Modular G se základna, kterou jste měli pro autosedačku Cloud G i-Size, dokonale hodí k této autosedačce: nepřetržitá bezpečnost po dobu prvních čtyř let.

Pokyny k údržbě:
Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilní s:
Základna G
Držák nápojů k autosedačce
Vložka pro novorozence Sirona G Line
Letní potah Sirona G Line
SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler
Naváděcí plasty ISOFIX

×

Slevový kupón na 10% slevu je Váš

Stačí se zaregistrovat k odběru novinek

CHCI SLEVU